Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Βρήκαν πτώμα άνδρα πίσω από αυτοκίνητο

Το πτώμα ενός 41χρονου άνδρα από την Πολωνία εντόπισαν το βράδυ της Δευτέρας περαστικοί στην οδό Πέλλης 47 στον Πόρο του Ηρακλείου. Αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ο ιατροδικαστής που έσπευσαν στο σημείο προκειμένου να διαπιστώσουν τι ακριβώς είχε συμβεί. 

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, το πτώμα βρέθηκε κουλουριασμένο πίσω από ένα εγκαταλελειμμένο αυτοκίνητο και συγκεκριμένα μία κλούβα. 

Πάνω του, βρέθηκε φωτοτυπία του διαβατηρίου και έτσι έγιναν γνωστά τα στοιχεία του στην αστυνομία η οποία μέχρι τώρα δεν έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια. Ο ιατροδικαστής εικάζει ότι το πτώμα βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο πάνω από 24 ώρες. Οι απαντήσεις αναμένονται αφού γίνει η νεκροψία - νεκροτομή. Ο άνδρας ήταν άστεγος και αντιμετώπιζε πρόβλημα αλκοολισμού. 

Κρήτη

Ο καιρός στην Κρήτη: Αποπνικτικός συνδυασμός Παρασκευή και Σάββατο

ηράκλειο αφρικανική σκόνη

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει αύριο σημαντική άνοδο στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας, καθώς και μικρή πτώση στα κεντρικά τμήματα, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει αισθητή άνοδο σε ολόκληρη τη χώρα.

Συνολικά, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου η άνοδος της θερμοκρασίας στη Δυτική Ελλάδα θα είναι της τάξης των 10 βαθμών Κελσίου και ακόμα μεγαλύτερη στην Κρήτη.

 

Παράλληλα, σύμφωνα με το προγνωστικό σύστημα DUSTMeteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, λόγω της επικράτησης ανέμων νότιων διευθύνσεων στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας, αναμένεται να εκδηλωθεί έντονη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η ημέρα με τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι το Σάββατο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ένατη σερί ανοδική συνεδρίαση - Έκλεισε στις 905 μονάδες

Ηράκλειο: Μήνυση σε διευθυντή Λυκείου από γονέα - αρνητή του self test

Σερβία: Η χώρα θα παράγει 20 με 30 εκατομμύρια εμβόλια για τον κορονοϊό τον χρόνο