Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Βγάλτε γρήγορα άδεια, όσοι χρησιμοποιείτε κοινόχρηστους χώρους

κοινόχρηστοι χώροι

Με τσουχτερό πρόστιμο θα βρεθούν αντιμέτωποι οι ιδιόκτητες επιχειρήσεων που χρησιμοποιούν κοινόχρηστους χώρους στο Ηράκλειο και οι οποίοι δεν έχουν λάβει τη σχετική άδεια από το Δήμο.
Όπως ανακοίνωσε ο Δήμος Ηρακλείου "από 1η Νοεμβρίου 2015, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 1828/89 θα επιβληθεί  εκτός από το τέλος που αναλογεί και πρόστιμο ίσο προς το τέλος χρήσης κοινόχρηστου χώρου". 
Πληροφορίες: Τμήμα Ελέγχου Προσόδων
Τηλ. 2813409139, 2813409426, 2813409140

Κρήτη

Ηράκλειο

Προσοχή στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στην Αμμουδάρα

βλάβη αγωγός ΔΕΥΑΜ

Βλάβη στα δίκτυα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Μαλεβιζίου είναι η αιτία εκτροπής της κυκλοφορίας στην οδό Ανδρέα Παπανδρέου στην περιοχή της Αμμουδάρας. Η βλάβη εντοπίζεται περίπου στο ύψος του Ζαχαροπλαστείου Galletto με τα τεχνικά συνεργεία της ΔΕΥΑΜ να βρίσκονται ήδη στο σημείο, προκειμένου να την αποκαταστήσουν. Τις εργασίες συντονίζει ο Αντιπρόεδρος της ΔΕΥΑΜ Γιάννης Βάμβουκας.

Οι εργασίες αναμένεται να διαρκέσουν έως και αύριο Παρασκευή, καθώς παρατηρήθηκε εσωτερική καθίζηση. Για το γεγονός ενήμερο είναι το Αστυνομικό Τμήμα Αμμουδάρας που φροντίζει για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, καθώς και η διοίκηση του αστικού ΚΤΕΛ, σχετικά με τη διέλευση των δρομολογίων του ΚΤΕΛ από το σημείο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί που κινούνται με κατεύθυνση στην περιοχή της Αμμουδάρας να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν την ειδική σήμανση και τις οδηγίες εκτροπής της κυκλοφορίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΑΚ: Όχι άλλα λόγια αλλά έργα - Τι ζήτησαν οι αιρετοί από το υπουργείο Ανάπτυξης

Ηράκλειο - Open Mall: Οδεύει προς "επιτήρηση" το έργο και στο ...βάθος απένταξη!