Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Αυτοκίνητο έπιασε φωτιά μετά από πρόσκρουση στην άκρη του δρόμου

Στις φλόγες τυλίχθηκε αφού πρώτα ακολούθησε μία τρελή πορεία με αποτέλεσμα να προσκρούσει στην άκρη του δρόμου, ένα ΙΧ αυτοκίνητο. Το περιστατικό σημειώθηκε το μεσημέρι της Τρίτης στην Εθνική οδό Ηρακλείου - Αγίου Νικολάου λίγα μέτρα πριν από το τούνελ Βραχασίου. Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο του οχήματος. Τότε. ξεκίνησε μία τρελή πορεία η οποία τελείωσε όταν το αυτοκίνητο έπεσε πάνω στην άκρη του δρόμου.

Από την πρόσκρουση, τυλίχθηκε στις φλόγες, με τον οδηγό να εγκαταλείπει τελευταία στιγμή το όχημα. Άμεσα κλήθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ το οποίο παρέλαβε τον οδηγό ευτυχώς ελαφρά τραυματισμένο. Στο σημείο κλήθηκε και η ΠΥ για να σβήσει τις φλόγες αλλά και η Τροχαία προκειμένου να εξακριβώσει τα αίτια του τροχαίο ατυχήματος αλλά και για να ρυθμίσει την κυκλοφορία στον εθνικό δρόμο. 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - 28η Οκτωβρίου: Με υπερηφάνεια η παρέλαση (φωτογραφίες)

παρέλαση στο Ηράκλειο

Υπερηφάνεια σήμερα στο Ηράκλειο, στη παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο.

Μετά από δύο χρόνια εξαιτίας του κορωνοϊού, μαθητές και τμήματα στρατού επέστρεψαν, στο πλαίσιο των καθειρωμένων εκδηλώσεων.

 

 

 

 

 

 

Επιβλητική ήταν η παρέλαση τμημάτων στρατού

 

 

 

 

 

 

Ο καιρός, παρά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν χάλασε τις εκδηλώσεις και η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (φωτο)

Η 5η Μεραρχία Κρητών στο Αλβανικό μέτωπο (φωτογραφίες)

ESPA BANNER