Κρήτη

Ηράκλειο

Ημερίδα στο Ηράκλειο για την Κατάταξη των ξενοδοχείων σε Αστέρια-Κλειδιά

ξενοδοχειο

Η TÜV HELLAS (TÜV NORD), πιστή στη φιλοσοφία της για συνεχή υποστήριξη και έγκυρη ενημέρωση των πελατών της και του επιχειρηματικού κόσμου, διοργανώνει ΠΡΩΤΗ στην Ελλάδα και το Ηράκλειο ημερίδα με ελεύθερη είσοδο με θέμα: «ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΛΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΑΣΤΕΡΙΑ & ΚΛΕΙΔΙΑ- ΝΕΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ- ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ- ΚΡΙΤΗΡΙΑ». 
 
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Οκτωβρίου 2015, στο Ξενοδοχείο Apollonia Beach Resort & Spa (Αμμουδάρα 714 15, Ηράκλειο), ώρες: 10:00-15:00. Το Ηράκλειο είναι μία από τις πέντε πόλεις στις οποίες θα διοργανωθούν ισάριθμες εκδηλώσεις από την TÜV HELLAS (TÜV NORD). Οι υπόλοιπες είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, τα Ιωάννινα και η Ρόδος.
 
Η συμμετοχή είναι ΔΩΡΕΑΝ και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Για τη συμμετοχή σας είναι απαραίτητη η συμπλήρωση του online του registration form (δείτε εδώ: http://www.tuv-nord.com/gr/el/registration-form-1999.htm).
 
Στόχος των εκδηλώσεων είναι η κατανόηση των απαιτήσεων / κριτηρίων κατάταξης που ορίζει η νέα νομοθεσία, ώστε η κάθε τουριστική μονάδα να περιορίσει παραλήψεις και πιθανά σφάλματα ως απόρροια της κακής ερμηνείας των κριτηρίων και να  οδηγηθεί χωρίς προβλήματα στη χορήγηση του Ειδικού Σήματος Λειτουργίας στην αιτούμενη κατάταξη. Με απλό και κατανοητό τρόπο οι επιθεωρητές του τμήματος Ξενοδοχειακών Καταλυμάτων της TÜV HELLAS (TÜV NORD) θα εξηγήσουν, ανά κριτήριο, την απαιτούμενη τεκμηρίωση που θα πρέπει να συγκεντρώνει η κάθε ξενοδοχειακή μονάδα για να επιβεβαιώνει τη συμμόρφωσή της κατά την επιθεώρηση με το αντίστοιχο υποχρεωτικό ή προαιρετικό κριτήριο. Τέλος, θα παρουσιαστούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν ώστε οι χρονικές προθεσμίες που θέτει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο να επαρκέσουν για την ολοκλήρωση των αναγκαίων ενεργειών από την κάθε ξενοδοχειακή μονάδα.
 
Η TÜV HELLAS (TÜV NORD) είναι ένας από τους πρώτους  Οργανισμούς Επιθεώρησης και Πιστοποίησης- μέλος του Σ.Ε.Τ.Ε.-, ο οποίος διαπιστεύτηκε ως προς την επάρκειά του από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.) να διενεργεί την επιθεώρηση που είναι απαραίτητη για την κατάταξη  των ξενοδοχείων και ενοικιαζόμενων δωματίων/διαμερισμάτων σε κατηγορίες αστέρων και κλειδιών, και τη χορήγηση της Βεβαίωσης Συνδρομής Προϋποθέσεων Κατάταξης (ΥΑ αριθ. 219/08-01-2015), σύμφωνα με τις Υπουργικές Αποφάσεις και τις τροποποιήσεις αυτών με αριθ. 216/08-01-2015 και αριθ. 21185/13-10-2014, αντίστοιχα. Για πάνω από 20 χρόνια πρωτοπορεί στην πιστοποίηση στο χώρο του τουρισμού, διαθέτοντας έμπειρους επιθεωρητές. Έχοντας επιθεωρήσει έως σήμερα περισσότερα από 300 ξενοδοχεία 4 και 5 αστέρων στη χώρα μας βάσει της ελληνικής νομοθεσίας και διεθνών ή εθνικών προτύπων, αποδεικνύει την ηγετική της θέση στις πιστοποιήσεις του τουριστικού κλάδου, ενώ τα πιστοποιητικά της TÜV HELLAS (TÜV NORD) αναγνωρίζονται παγκοσμίως από όλους τους tour operators.
 
Εμφατική αναγνώριση της προόδου και της επιτυχίας αυτής αποτελεί το γεγονός ότι η TÜV HELLAS (TÜV NORD) λόγω της μεγάλης εξειδίκευσης και τεχνογνωσίας που έχει αναπτύξει στην Ελλάδα, έχει οριστεί ως το κέντρο χάραξης στρατηγικής για όλο το TÜV NORD GROUP παγκοσμίως για τα θέματα της επιθεώρησης στον τουριστικό κλάδο.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τα κρούσματα στην περιοχή προκαλούν ανησυχία

κρούσματα κορωνοϊού

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην περιοχή του Δήμου Βιάννου και συγκεκριμένα στον Αμιρά, ο εντοπισμός αρκετών κρουσμάτων κορωνοϊού, γεγονός που κινητοποίησε τις υγειονομικές αρχές.

Την ερχόμενη Δευτέρα, μάλιστα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει στην περιοχή rapid test στον πληθυσμό.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - κορωνοϊός: Της έκαναν πενταπλή δόση του εμβολίου!

Ηράκλειο: Μαθητές διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό μετά την κηδεία συμμαθητή τους

 

ESPA BANNER