Κρήτη

Ηράκλειο

Ημερίδα για τις Πειραματικές Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης σήμερα στο Ηράκλειο

Η διοίκηση του ΟΑΕΔ πραγματοποιεί ημερίδα με θέμα: Πειραματικές σχολές επαγγελματικής κατάρτισης (Π.Σ.Ε.Κ.) του ΟΑΕΔ. «Ένα επιτυχημένο πείραμα σε εξέλιξη». Η εκδήλωση θα γίνει σήμερα στις 5 μμ, στην αίθουσα εκδηλώσεων, στο ξενοδοχείο «Ατλαντίς». Στην ημερίδα θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υφυπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας κ. Βασίλης Κεγκέρογλου.

Επίσης έχουν κληθεί και θα απευθύνουν σύντομο χαιρετισμό οι:

Βασίλης Λαμπρινός, Δήμαρχος Ηρακλείου

Μιχάλης Βαμιεδάκης, Εντεταλμένος Σύμβουλος Περιφέρειας Κρήτης, αρμόδιος για θέματα Τουρισμού

Γιάννης Μπρας, Πρόεδρος του Οργανισμού Λιμένος Ηρακλείου Κρήτης

Γιάννης Ρέτσος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων

Θα ακολουθήσουν σύντομες τοποθετήσεις από τους εκπροσώπους των συνεργαζόμενων φορέων του προγράμματος, καθώς και συζήτηση με τους παρευρισκόμενους εκπροσώπους των φορέων και των επιχειρήσεων

 

 

Κρήτη

Λασίθι

Σεισμός στο Ηράκλειο: Κλειστά τα σχολεία και στο Οροπέδιο Λασιθίου

Ο Γιάννης Στεφανάκης

Ο δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, ανακοινώνει την διακοπή των μαθημάτων την Τρίτη 28-9-2021 σε όλες τις σχολικές μονάδες της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης των Κοινοτήτων του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου (Νηπιαγωγείο, Δημοτικό, Γυμνάσιο, Λύκειο) καθώς και του ΝΠΔΔ “Παιδικοί Βρεφονηπιακοί Σταθμοί Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου” λόγω εκτάκτων συνθηκών έπειτα από την εκδήλωση ισχυρού σεισμού 5,8 ρίχτερ και έντονων μετασεισμικών δονήσεων με επίκεντρο την περιοχή του όμορου και γειτονικού Δήμου Μινώα Πεδιάδας, στα πλαίσια του σχεδίου “ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ” της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας και προκειμένου να διασφαλιστεί η ζωή και η σωματική ακεραιότητα των μαθητών, εκπαιδευτικών και εργαζομένων σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σεισμός: Κλειστά μέχρι και την Τετάρτη τα σχολεία στο νομό Ηρακλείου

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αντιδρούν οι εκπαιδευτικοί στην ...τηλεκπαίδευση εν μέσω Εγκέλαδου

Ηράκλειο - Σεισμός: Η στιγμή που χτυπά ο εγκέλαδος - Συγκλονιστικές εικόνες (βίντεο)

ESPA BANNER