Κρήτη

Ηράκλειο

Ευχές από τον Π. Σημανδηράκη σε Γ. Τερζάκη και Απ. Κλινάκη

simandirakis.jpg

Τα συγχαρητήρια του στον νέο Περιφερειακό Διευθυντή Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κρήτης Γιώργο Τερζάκη-με αφορμή την ανάληψη των καθηκόντων του- απηύθυνε σήμερα ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Απασχόλησης Παναγιώτης Σημανδηράκης. Η Περιφέρεια Κρήτης, όπως επισημαίνει, μεταξύ άλλων στο μήνυμα του ο κ. Σημανδηράκη «προσβλέπει στην από κοινού συνεργασία προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας, και την όσο το δυνατόν ποιοτικότερη Εκπαίδευση στα παιδιά μας, αξιοποιώντας τους σπουδαίους Εκπαιδευτικούς και τις Εκπαιδευτικές δομές που διαθέτει το νησί μας…». Παράλληλα ο κ. Σημανδηράκης απέστειλε ευχαριστήρια επιστολή στον απερχόμενο Περιφερειακό Διευθυντή Απόστολο Κλινάκη για την καλή συνεργασία που είχαν και του εύχεται καλή επιτυχία στο εκπαιδευτικό έργο από την νέα του θέση. 

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: 37 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κρούσματα κορωνοϊού

Συνολικά 37 νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε για την Κρήτη ο ΕΟΔΥ το Σάββατο 12/06, σε συνολικά 591 κρούσματα που εντοπίστηκαν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την  ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου καταγράφηκαν 18 νέες εργαστηριακά επιβεβαιωμένες μολύνσεις Covid19.

11 νέα κρούσματα  ανιχνεύθηκαν στα Χανιά, 8 στο Ρέθυμνο, ενώ δεν καταγράφηκε κανένα κρούσμα στο Λασίθι 

Ειδήσεις σήμερα 

Έρευνα - Κορωνοϊός: Οι εμβολιασμένοι νεφροπαθείς αναπτύσσουν αντισώματα

Κορωνοϊός και διαβήτης: Πώς συνδέονται

Σκέτσος: Τέλος το υποχρεωτικό self-test για τους εμβολιασμένους