Κρήτη

Ηράκλειο

Ετοιμάζονται εξαγωγές σε Κύπρο και Ισραήλ μέσω του λιμένα Ηρακλείου

Το ενδιαφέρον ναυτιλιακής εταιρίας για την εξαγωγή κρητικών προϊόντων σε Κύπρο και Ισραήλ, επιβεβαίωσε μιλώντας στο Ράδιο Κρήτη ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΛΗ Γιάννης Μπράς. Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να συγκληθεί παγκρήτια σύσκεψη με πρωτοβουλία του ΟΛΗ και υπό την περιφέρεια Κρήτης, προκειμένου ντόπιοι επιχειρηματίες να ενημερωθούν , αλλά και να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συνεργασία με επιχειρήσεις από το Ισραήλ και την Κύπρο.

Όπως είπε στο Ράδιο Κρήτη ο κ. Μπρας,  η ακτοπλοϊκή σύνδεση αναμένεται να είναι σε εβδομαδιαία βάση και ήδη υπάρχουν θετικά μηνύματα από κρητικές επιχειρήσεις που ενδιαφέρονται να δραστηριοποιηθούν στις συγκεκριμένες αγορές.  Το ενδιαφέρον εστιάζεται στην εξαγωγή κρητικών προϊόντων, πάσης φύσεως, όπως τα πιστοποιημένα αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα, ενώ δεν αποκλείεται και το ενδεχόμενο εισαγωγών από επιχειρήσεις της Κύπρου και του Ισραήλ.
Σύμφωνα με τον κ. Μπρά, η ναυτιλιακή εταιρία έχει ήδη ενημερωθεί για τα τεχνικά στοιχεία της προβλήτας στην οποία θα καταπλεύσει το φορτηγό πλοίο της και πλέον απομένει μόνο η κατάρτιση της λίστας με τις ενδιαφερόμενες επιχειρήσεις. Αν όλα πάνε καλά, η διαδικασία αναμένεται να ξεκινήσει πριν από το Πάσχα, σύμφωνα με τον κ. Μπρά.

Οι ενδιαφερόμενες κρητικές επιχειρήσεις μπορούν να απευθύνονται για περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του ΟΛΗ.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Κυκλοφορούσε με κλεμμένο ΙΧ στο Γάζι

κλεμμένο ιχ

Να κάνει βόλτες με το κλεμμένο αυτοκίνητο, συνελήφθη ένας άνδρας στο Γάζι, από τους αστυνομικούς του ΑΤ Μαλεβιζίου.

Πρόκειται για έναν 40χρονο ο οποίος διαμένει στη Χερσόνησο και ο οποίος, είχε την ατυχία να πέσει πάνω στους αστυνομικούς που έκαναν περιπολία.

Κατά τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν τρεις συσκευές κινητών τηλεφώνων, εκατόν πενήντα τρία (153) δισκία για τα οποία δεν έφεραν την απαιτουμένη ιατρική συνταγή και χρεωστική κάρτα τράπεζας

Από την προανάκριση του Αστυνομικού Τμήματος Μαλεβιζίου, προέκυψε ότι ο 40χρονος είχε διαπράξει τρεις κλοπές στο Ηράκλειο αφαιρώντας τα παραπάνω αντικείμενα τα οποία  αποδόθηκαν στους ιδιόκτητες τους και είχε χρησιμοποιήσει την αφαιρεθείσα χρεωστική κάρτα τράπεζας για αγορές  ύψους 70 ευρώ.   

Επίσης το ΙΧΕ αυτοκίνητο αποδόθηκε στον ιδιοκτήτη του.

Το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από το Αστυνομικό Τμήμα Μαλεβιζίου. 

(φωτογραφία αρχείου)

 

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Τσάκωσαν άμεσα τους δύο νεαρούς στο κέντρο

Ηράκλειο: Έκαναν σεξ μέσα στο αυτοκίνητο και τους συνέλαβαν!

 

ESPA BANNER