Κρήτη

Ηράκλειο

Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου: 'Οχι στα μνημόνια - 'Οχι στη λιτότητα

ergatiko_kentro_hrakleioy.jpg

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου σε έκτακτη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής  του στις 2/7/2015,  αποφάσισε να κρατήσει αποστάσεις από τη  θέση  της ΓΣΕΕ την οποία και θεωρεί καθαρά Κομματική και αντίθετη στις αποφάσεις των οργάνων της.
Το ΕΚΗ θεωρεί ότι η διεξαγωγή Δημοψηφισμάτων είναι Δημοκρατική , Συνταγματική και αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων Πολιτών και βρίσκεται εντός των Ευρωπαϊκών Παραδόσεων.
Το ΕΚΗ είναι αδιαπραγμάτευτα αντίθετο σε κάθε είδους μνημόνιο και με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του κόσμου,  της μισθωτής εργασίας και του Ελληνικού λαού.
Το ΕΚΗ αταλάντευτο στις θέσεις και τις αποφάσεις του πρόσφατου Συνεδρίου του,  λέει ΟΧΙ σε κάθε υφεσιακό  μέτρο που θα έχει άμεση συνέπεια στην αύξηση της ανεργίας και την περαιτέρω εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, είτε αφορά τη θέση της αντιπολίτευσης, είτε τη θέση της Κυβέρνησης, είτε τη θέση των Ευρωπαίων πιστωτών.
Καλούμε το πολιτικό σύστημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μέτωπο , ενάντια σε όλους αυτούς που θέλουν να καταρρακώσουν την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
Την Κυριακή επιτέλους πρέπει να ακούσουν τα θέλω και τα πιστεύω του Ελληνικού λαού γιατί ανεξάρτητα με το τι θα ψηφίσουν,  την Κυριακή όλοι θέλουν και επιζητούν ένα καλύτερο αύριο.
 
 
ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΗ 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Σήμερα οι ποινές στους μαθητές για το περιστατικό με το αντισηπτικό

ΑΝΤΙΣΗΠΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

Σήμερα το μεσημέρι συνεδριάζει ο Σύλλογος των Καθηγητών του Γυμνασίου στο Ηρακλείου, στο οποίο την περασμένη εβδομάδα έλαβε χώρα ένα πρωτοφανές περιστατικό: με δύο μαθητές να ρίχνουν αντισηπτικό στα μπουκαλάκια με νερό δύο συμμαθητριών τους, οι οποίες τα κατανάλωσαν και μεταφέρθηκαν με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης στο εφημερεύον νοσοκομείο.

Το περιστατικό, το οποίο μετέδωσε πρώτο το ekriti.gr, έχει και συνέχεια καθώς πέραν της ποινής που αναμένεται να επιβληθεί στους πρωταγωνιστές του περιστατικού από τον Σύλλογο Καθηγητών σήμερα, οι οικογένειες των δύο μαθητριών έχουν ήδη υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου, τόσο δηλαδή  κατά των μαθητών που έριξαν το αντισηπτικό στα μπουκάλια, όσο και κατά των υπευθύνων για την επίβλεψη των μαθητών του σχολείου, με τη μήνυση να έχει ήδη κοινοποιηθεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου.

Εξαιτίας της τροπής που πήρε η υπόθεση και της νοσηλείας των μαθητριών σε νοσοκομειακό ίδρυμα, ήδη ο ένας εκ των πρωταγωνιστών της κακόγουστης φάρσας ζήτησε οικειοθελώς τη μεταγραφή του σε άλλο γυμνάσιο. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Κρήτη - κορωνοϊός: Κατέληξαν 5 ασθενείς!

Ηράκλειο: Άφησαν το παιδί τους σε μία χαρτόκουτα, στο πάρκο

Κρήτη: Κακοκαιρία «εξπρές» προ των πυλών - Πότε θα χτυπήσει

ESPA BANNER