Κρήτη

Ηράκλειο

Εργαζόμενη στο Ηράκλειο κατήγγειλε ότι τη χτύπησε ο εργοδότης της!

Τον ξυλοδαρμό υπαλλήλου από τον εργοδότη της καταγγέλλει με ανακοίνωση του το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου! Όπως αναφέρεται, η υπάλληλος που εργάζεται σε ανώνυμη εταιρία στο κέντρο του Ηρακλείου, κατήγγειλε το περιστατικό στο ΕΚΗ, με τον πρόεδρο της ανώνυμης εταιρίας στην οποία εργάζεται η γυναίκα να επιβεβαιώνει τα όσα καταγγέλλονται από την εργαζόμενη. Μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

Άλλο ένα δυσάρεστο περιστατικό εις βάρος εργαζόμενης στην πόλη μας φαίνεται να διαδραματίζεται, με βάση όχι μόνο τους ισχυρισμούς και τις καταγγελίες της  ίδιας αλλά και στελεχών τις επιχείρησης !!

Η εργαζόμενη εργάζεται σε ανώνυμη εταιρία που εδρεύει στο κέντρο του Ηρακλείου και τον τελευταίο καιρό δεχόταν φραστικές επιθέσεις   από το Διευθύνοντα Σύμβουλο της επιχείρησης, ο οποίος σύμφωνα με  καταγγελίες της,  την περασμένη εβδομάδα προχώρησε και σε βιαιοπραγίες.

Να σημειωθεί ότι τις παραπάνω καταγγελίες οι οποίες έγιναν στον Γεν. Γραμματέα του ΕΚΗ Στέλιο Βοργιά τις επιβεβαίωσε και ο Πρόεδρος της Α.Ε. ο οποίος μάλιστα στηρίζει την εργαζόμενη, καταδικάζει το περιστατικό και το αποδίδει σε «ξέσπασμα» του συνεταίρου του λόγω των δικών τους διαφορών.

Παρόντες στο περιστατικό ήταν οι συνάδελφοι της παθούσας που χάρη στην παρέμβαση τους γλίτωσε  από τα χειρότερα.

Η εργαζόμενη ήδη έχει προχωρήσει σε μήνυση ενώ αναμένεται και το πόρισμα του ιατροδικαστή για τις σωματικές βλάβες που υπέστη.

Παρά το γεγονός ότι είναι τρομοκρατημένη από το παραπάνω περιστατικό  ανησυχεί να μην χάσει την δουλεία της,  αφού είναι η μοναδική εργαζόμενη στην οικογένεια της.

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου καταδικάζει το παραπάνω περιστατικό, το οποίο για άλλη μία φορά αποδεικνύει τις άθλιες εργασιακές σχέσεις της Εργαζόμενης Ελληνίδας. Όπως τόνισε ο Γεν. Γραμματέας, το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου  όχι μόνο δεν θα επιτρέψει την επανάληψη τέτοιων συμπεριφορών αλλά ζητάει και την παραδειγματική τιμωρία του εν λόγω εργοδότη από τη στιγμή που θα αποφανθεί η Ελληνική Δικαιοσύνη . Την πρώτη ημέρα επιστροφής της εργαζόμενης στην δουλεία της μετά από την πολυήμερη αναρρωτική άδεια λόγω των σοβαρών σωματικών βλαβών που υπέστη, θα συνοδεύεται από τον Γεν. Γραμματέα του ΕΚΗ συνάδελφο Στέλιο Βοργιά.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συναγερμός στην Πυροσβεστική για μεγάλη φωτιά

φωτια πυροσβεστικη πυρκαγια

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας, σε μια ακόμα δύσκολη μέρα από πλευράς καιρικών συνθηκών!

Στην περιοχή έσπευσαν πυροσβεστικά οχήματα από το Ηράκλειο και κλιμάκια της ενδοχώρας. Επίσης, ρίψεις από αέρος κάνει το πυροσβεστικό ελικόπτερο.

Κινητοποίηση υπάρχει και από πλευράς δήμου με υδροφόρο όχημα, ενώ στην περιοχή επικρατεί αναστάτωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς την Τετάρτη σε όλο το νησί

Ηράκλειο: "Έβρασαν" τα αμπέλια από τον καύσωνα- Μεγάλες καταστροφές στην παραγωγή

Η Κρήτη κινδυνεύει να γίνει έρημος - Η κλιματική αλλαγή είναι εδώ