Κρήτη

Ηράκλειο

Επιτροπή μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων για τον ΑΗΣ Ληνοπεραμμάτων

Την πρώτη της συνεδρίαση πραγματοποίησε η νεοσύστατη επιστημονική επιτροπή μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων από τη λειτουργία του ΑΗΣ Ληνοπεραμμάτων στο Δήμο Μαλεβιζίου. Στη συνάντηση, αποφασίστηκαν συγκεκριμένα βήματα που θα ακολουθηθούν έτσι ώστε να συγκεντρωθούν όλα τα επιστημονικά στοιχεία που θα ενισχύσουν την επιχειρηματολογία του Δήμου Μαλεβιζίου, στην προσφυγή που σχεδιάζει εναντίων της Δ.Ε.Η., σε συνεργασία με τον νομικό κ. Αντώνη Βγόντζα.

Πρόεδρος της επιτροπής, έχει οριστεί ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου Κώστας Τριγώνης και μέλη της οι:

·         Νίκος Σιαφάκας, Καθηγητής Πνευμονολογίας

·         Ανδρέας Βλισίδης, Καθηγητής ΤΕΙ Κρήτης

·         Αντωνογιαννάκης Μανόλης, Χημικός Μηχανικός, Αντιδήμαρχος Δήμου Μαλεβιζίου

·         Σαμψών Δημήτρης, Χημικός Μηχανικός

 

Ο Δήμαρχος Κώστας Μαμουλάκης ο οποίος συμμετείχε στη σύσκεψη, σε δηλώσεις του αμέσως μετά τόνισε: «Παραμένουμε σταθερά προσηλωμένοι στον στόχο μας, που δεν είναι άλλος τη νομική αποκατάσταση όλων των ζημιών που έχει υποστεί ο τόπος μας από την πολύχρονη λειτουργία του ΑΗΣ Ληνοπεραμμάτων. Είναι ένας αγώνας δύσκολος, αλλά με αποφασιστικότητα και έχοντας το δίκιο με το μέρος μας, είμαι αισιόδοξος για την τελική του έκβαση. Θα ήθελα δημόσια να ευχαριστήσω όλα τα μέλη της επιτροπής, ιδιαίτερα δε τους δυο καθηγητές που συμμετέχουν σε αυτήν και ελπίζω ότι το τελικό αποτέλεσμα, θα δικαιώσει τις προσπάθειές μας».

Στη σύσκεψη συμμετείχε επίσης ο Γενικός Δ/ντης του Δήμου Αντώνης Σεληνιωτάκης και η Νομική Σύμβουλος του Δήμου Χριστίνα Κοκκινάκη.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Αθλητικά

Συλλυπητήρια Αυγενάκη για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη

λευτέρης αυγενάκης

Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του Μίλτου Ανδρεανίδη:

«Είναι μεγάλη η θλίψη για τον αδόκητο χαμό του Μίλτου Ανδρεανίδη, που είχε αφιερώσει όλη του τη ζωή υπηρετώντας το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου, της Κρήτης κι όλης της χώρας.

Δεν είναι μόνο η μεγάλη του καριέρα για τόσα χρόνια με τη φανέλα του ΟΦΗ, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Κυπέλλου το 1987, αλλά και η παρακαταθήκη που αφήνει με τη νέα γενιά, την οποία καθοδηγούσε ως team manager των Ακαδημιών της ΠΑΕ.

Εκφράζω τα βαθιά μου συλλυπητήρια στην ποδοσφαιρική μας οικογένεια και στους οικείους του».  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

- ΟΦΗ: Και επίσημα Νιόπλιας μέχρι το 2023

Βόλει: Τέλος από ΟΦΗ ο Φλαούνας

Συνάντηση Μποκέα με τον Παραολυμπιονίκη Γιώργο Καπελάκη