Κρήτη

Ηράκλειο

Επίσκεψη του Φινλανδού Πρέσβη στην Περιφέρεια Κρήτης

finlandos.jpg

Η προώθηση του τουρισμού και των Κρητικών προϊόντων στην Φινλανδική αγορά κυριάρχησε στην συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου Ευριπίδη Κουκιαδάκη με τον Φιλανδό Πρέσβη Pauli Mäkelä ο οποίος επισκέφθηκε σήμερα την Περιφέρεια Κρήτης.
 

finlandos2.jpg

finlandos2.jpg, by chara

Ο Πρέσβης που συνοδευόταν από τον επίτιμο πρόξενο της Φινλανδίας στην Ανατολική Κρήτη Ανδρέα Μεταξά, ενημερώθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Ηρακλείου για την οικονομία της Κρήτης, το έργο των  εκπαιδευτικών- επιστημονικών ιδρυμάτων, αλλά και την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί τους τελευταίους μήνες με το μεταναστευτικό-προσφυγικό.

Όπως συμφωνήθηκε το επόμενο διάστημα ο κ. Κουκιαδάκης θα επισκεφθεί την πρεσβεία της Φινλανδίας όπου θα συναντηθεί εκ νέου με τον Πρέσβη με στόχο την αύξηση του τουριστικού ρεύματος από την Φινλανδία στο Ηράκλειο.

Κρήτη

Ηράκλειο

Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών: Συνάντηση της διοίκησης με Συριγωνάκη

βενζίνη

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου κ. Νικόλαο Συριγωνάκη πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου, όπου, σε πλαίσια άριστης συνεργασίας, συζητήθηκαν τα τρέχοντα αλλά και χρονίζοντα θέματα, οι ανησυχίες και οι στρεβλώσεις που ταλανίζουν τους πρατηριούχους - μέλη του Συνδέσμου και τον κλάδο γενικότερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την ουσιαστική ανταπόκριση και την διάθεσή του να συνδράμει στην εξομάλυνση των προβλημάτων και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αρκαλοχώρι: Συνεχίζεται ο "χορός" των μετασεισμών

Κρήτη - ΔΕΔΔΗΕ: Που θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

 

ESPA BANNER