Κρήτη

Ηράκλειο

Ενημερωτική εκδήλωση για τους ανέργους του δήμου Μινώα Πεδιάδας

Ενημερωτική εκδήλωση που απευθύνεται σε ανέργους δημότες και στις επιχειρήσεις του Δήμου διοργανώνει ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας την Πέμπτη 21 Αυγούστου στις 7:30μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημοτικό Κατάστημα Καστελλίου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης στελέχη της Αναπτυξιακής Ηρακλείου θα δώσουν χρήσιμες πληροφορίες για προγράμματα που υλοποιούνται μέσω του ΟΑΕΔ, τα οποία αφορούν σε ανέργους αλλά και σε επιχειρήσεις που επιθυμούν να επιδοτηθούν για την πρόσληψη ανέργων.

Η Δημοτική Αρχή Μινώα Πεδιάδας σε μια προσπάθεια τόνωσης της τοπικής επιχειρηματικότητας και της αγοράς εργασίας απευθύνει ανοιχτή πρόσκληση στους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στην εκδήλωση προκειμένου να λάβουν πολύτιμες πληροφορίες για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα του ΟΑΕΔ επιχορήγησης επιχειρήσεων για την πρόσληψη 10.000 ωφελούμενων των δράσεων «Τοπ ΣΑ» και «Τοπ ΕΚΟ».

Δικαιούχοι είναι όλες οι επιχειρήσεις και γενικά οι εργοδότες του ιδιωτικού τομέα και οι Κοινωνικές Συνεταιριστικές Επιχειρήσεις (ΚοινΣεπ). Οι επιχειρήσεις που εξαιρούνται αναφέρονται αναλυτικά στην Πρόσκληση που έχει αναρτηθεί στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Ωφελούμενοι είναι οι άνεργοι που:

Διαθέτουν δελτίο ανεργίας. Έχουν ωφεληθεί των δράσεων «ΤοπΣΑ» και «ΤοπΕΚΟ» και διαθέτουν βεβαίωση συμμετοχής από την αρμόδια Αναπτυξιακή Σύμπραξη (ΑΣ).

Το ποσό επιχορήγησης της επιχείρησης καλύπτει τμήμα του μισθολογικού κόστους. Η συνολική διάρκεια του προγράμματος ορίζεται στους τέσσερις (4) μήνες.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ψήφισμα Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου για το θάνατο του Τίτου Παπαδάκη

Δημαρχείο Μαλεβυζίου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Μαλεβιζίου συνήλθε σήμερα Παρασκευή 30 Ιουλίου σε έκτακτη συνεδρίαση, με πρωτοβουλία του Δημάρχου Μενέλαου Μποκέα, έπειτα από τον αιφνίδιο θάνατο του τέως Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου Γαζίου, καθώς και τέως Προέδρου της Κοινότητας Ροδιάς, Τίτου Παπαδάκη, εκδίδοντας ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα:

ΨΗΦΙΣΜΑ

Για τον αδόκητο χαμό του συντοπίτη μας, τέως Αντιδημάρχου και Δημοτικού Συμβούλου Γαζίου

καθώς και τέως Προέδρου της Κοινότητας Ροδιάς, Τίτου Παπαδάκη, το  Δημοτικό συμβούλιο Μαλεβιζίου αποφασίζει ομόφωνα:

Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος.

Να εκφράσει τα βαθύτατα συλλυπητήριά του στην οικογένεια και τους οικείους του.

Να παραστεί ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου στην εξόδιο ακολουθία.

Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου Μαλεβιζίου.

Να προχωρήσει ο Δήμος σε ονοματοδοσία εις μνήμην του και να

 δημοσιευθεί το παρόν στον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δήμος Μινώα Πεδιάδας - σεισμός: Η καταληκτική ημερομηνία για τις αυτοψίες

Τηλεφωνική επικοινωνία Συντυχάκη - Χαρδαλιά για τα rapid test στο Ηράκλειο