Κρήτη

Ηράκλειο

Εκλογοαπολογιστική συνέλευση στην ΟΕΒΕΝΗ

Χθες Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 6 μ.μ πραγματοποιήθηκε η Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών, Βιοτεχνών & Εμπόρων Ν. Ηρακλείου (ΟΕΒΕΝΗ) στο Σύνδεσμο Υδραυλικών Φανοποιών Ν. Ηρακλείου- ΣΕΥΦΑΝΗ.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης εγκρίθηκαν ομόφωνα ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2013, ορίστηκε ως ημερομηνία αρχαιρεσιών της ΟΕΒΕΝΗ η Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και από ώρες 09.00 π.μ. έως 19.00μ.μ. και εξελέγησαν τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής ( Λέλεκας Ευστράτιος, Αποστολάκης Θεόδωρος και Βαρδάκης Γιώργος) παρουσία Δικαστικής Αντιπροσώπου.

Πριν τη λήξη των εργασιών της συνέλευσης δόθηκε χρόνος στους υποψήφιους των εκλογών να τοποθετηθούν.

Πριν την έναρξη της συνέλευσης πραγματοποιήθηκε τιμητικό συνέδριο όπου απονεμήθηκαν τιμητικές πλακέτες σε συνταξιούχους επαγγελματοβιοτέχνες για την προσφορά τους στο συνδικαλιστικό κίνημα.

Μετά από προτάσεις των Σωματείων μελών της Ομοσπονδίας τιμήθηκαν οι παρακάτω:

·   Σύνδεσμος Αργυροχρυσοχόων: κ. Φανουράκης Ανδρέας (την απονομή έκανε ο κ. Γαβριλάκης Στέλιος Αναπλ. Ταμίας - Έφορος της ΟΕΒΕΝΗ)

·   Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών: κ. Κουμαρτζάκης Ιωάννης (την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών & Μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΝΗ κ. Αλεξανδρίδης Ευάγγελος)

·   Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών: κ.  Γιαουρτάς Μιχάλης (την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου & Μέλος του Δ.Σ. της ΟΕΒΕΝΗ κ. Σαμόλης Λυκούργος)

·   Σωματείο Καφεπωλών: κ. Φραγκιαδάκης Αστρινός (την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Κλάδος Θωμάς)

·   Σύλλογος Επισκευαστών Ελαστικών: κ. Χειμωνίτης Μιχάλης (την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Συλλόγου και Γεν. Γραμματέας της ΟΕΒΕΝΗ κ. Παπαδάκης Απόστολος)

·   Σωματείο Επιπλοξυλουργών: κ. Αντωνάκης Ιωάννης (την απονομή έκανε το μέλος του Δ.Σ. του σωματείου και Β΄ Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Λεκάκης Χαράλαμπος)

·   Σύνδεσμος Κρεοπωλών: κ. Δατσέρης Μιχάλης (την απονομή έκανε ο Ά Αντιπρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Λυδατάκης Αντώνης)

Η Ομοσπονδία μετά από απόφαση του Δ.Σ. απένειμε τιμητική πλακέτα εις μνήμη Γεωργίου Μαρκάκη (εν ζωή μέλους του Συνδέσμου Ηλεκτρολόγων Εγκαταστατών Ν. Ηρακλείου και αντιπροσώπου του στην Ομοσπονδία μας) την οποία παρέλαβε ο αδερφός του κ. Μαρκάκης Στέλιος και  την απονομή έκανε ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ κ. Χατζηδάκης Γιώργος. 

** Η Ομοσπονδία ευχαριστεί τον Σύνδεσμο Υδραυλικών Φανοποιών Ν. Ηρακλείου για την φιλοξενία της Γενικής Συνέλευσης στις εγκαταστάσεις του.

 

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Άγριο περιστατικό βίας σε κρεοπωλείο μέρα μεσημέρι!

μπουνιά

Ένα σοκαριστικό περιστατικό βίας σημειώθηκε μέρα μεσημέρι σε κρεοπωλείο σήμερα στο Ηράκλειο, με το θύμα της υπόθεσης να καταγγέλλει το περιστατικό στην αστυνομία.

Η υπόθεση έχει ως εξής: Όταν ο καταγγέλλων έφτασε στο ταμείο του καταστήματος αρνήθηκε ευγενικά να προχωρήσει στην αγορά των προϊόντων που είχε επιλέξει, αφού είχε διαπιστώσει ότι είχε χρεωθεί με υψηλότερες τιμές από εκείνες που αναγράφονταν στα καρτελάκια των δειγμάτων και αποχώρησε από το κατάστημα.

Ωστόσο, η άρνησή του αυτή πυροδότησε μια ακατανόητα βίαιη συμπεριφορά του ιδιοκτήτη του καταστήματος. Ο ιδιοκτήτης ακολούθησε τον καταγγέλλοντα - ο οποίος μόλις είχε μπει στο αυτοκίνητό του- και κατάφερε να κλείσει την πόρτα με δύναμη, προκαλώντας του κάταγμα στο πόδι ενώ του κατάφερε και χτυπήματα στο κεφάλι!

Παράλληλα, τον απειλούσε, τον εξύβριζε χυδαία και χτυπούσε με μανία το αυτοκίνητο, έχοντας χάσει κάθε έλεγχο. Μάλιστα, την απερίγραπτη επιθετικότητα του δε σταμάτησε ούτε η παρουσία του παιδιού του θύματος που καθόταν μέσα στο αυτοκίνητο! Το θύμα κατήγγειλε άμεσα το περιστατικό στις αστυνομικές αρχές, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εκτός ορίων και επιθετική συμπεριφορά του ψευτονταή κρεοπώλη!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Ηράκλειο: Τεράστιες καταστροφές σε σπίτι από φωτιά

Σεισμός στο Ηράκλειο: Αγώνας δρόμου για τους "άστεγους" μαθητές

Ηράκλειο: Μπαράζ τροχαίων σε δρόμους με ελλιπή ή και ανύπαρκτη σήμανση (Φωτογραφίες)

 

 

 

ESPA BANNER