Κρήτη

Ηράκλειο

Εκκενώνεται το ΠΑΓΝΗ ... για τις ανάγκες της άσκησης

παγνη

Άσκηση εκκένωσης, στο πλαίσιο της εφαρμογής των επιχειρησιακών Σχεδίων του ΕΚΕΠΥ «ΠΕΡΣΕΑΣ» και «ΣΩΣΤΡΑΤΟΣ» θα πραγματοποιηθεί στο ΠΑΓΝΗ την Τετάρτη 18 Νοεμβρίου στις 9 το πρωί.

Η άσκηση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη του Ε.Κ.Α.Β., της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ηρακλείου, της Τροχαίας, Εθελοντικών Ομάδων, της Ε.Μ.Α.Κ. και της Περιφέρειας Κρήτης και υπό τον συντονισμό και την παρουσία του Διοικητή ΕΚΕΠΥ κ. Νίκου Παπαευσταθίου, του ιατρού Δημόσιας Υγείας του ΕΚΕΠΥ, Δ/ντή ΕΣΥ, Υπεύθυνου Διενέργειας των Ασκήσεων κ. Νίκου Μίχου, καθώς και της Διοίκησης της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Μετά την ολοκλήρωση της άσκησης, στις 12 το μεσημέρι στο αμφιθέατρο του ΠΑΓΝΗ, θα ακολουθήσει συζήτηση, ανοιχτή σε κάθε ενδιαφερόμενο και στα ΜΜΕ, σχετικά με την προσομοίωση της άσκησης, τους αντικειμενικούς σκοπούς αυτής, την αποτίμηση της ετοιμότητας και αποτελεσματικότητας του προσωπικού και του νοσοκομείου και της συνεργασίας με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες και φορείς.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Βγήκαν οι σιδηρολοστοί... για μία θέση πάρκινγκ!

ξύλο

Μία θέση πάρκινγκ προκάλεσε αιματηρό επεισόδιο στη μέση του δρόμου σε περιοχή των Πατελών στο Ηράκλειο, χθες νωρίς το απόγευμα.

Οπως έγραψε το ekriti στην αστυνομία σήμανε συναγερμός καθώς δύο άνδρες συνεπλάκησαν άγρια. Πρόκειται για δύο άνδρες αλβανικής καταγωγής, 44 και 40 ετών, οι οποίοι μάλιστα ζουν στην ίδια πολυκατοικία.

Η συμπλοκή προκλήθηκε... για μία θέση πάρκινγκ στη γειτονιά, την οποία διεκδικούσαν και οι δύο, και πολύ γρήγορα οι ύβρεις και οι απειλές, οδήγησαν σε ξύλο.

Μάλιστα ο 40χρονος φέρεται να χτύπησε με σιδηρολοστό στο κεφάλι τον 44χρονο, ο οποίος είχε και αυτός σιδηρολοστό, αλλά ...δεν πρόλαβε να χρησμιμοοιήσει.

Και οι δύο συνελήφθησαν και νοσηλεύονται φρουρούμενοι στο ΠΑΓΝΗ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Νέα "καραβιά" προσφύγων - Πού θα φιλοξενηθούν

Κρήτη: Κατέληξε 62χρονος από επιπλοκές του κορωνοϊού - Δεν είχε εμβολιαστεί

Απαγωγή Λεμπιδάκη: Διώξεις σε τρία νέα πρόσωπα

ESPA BANNER