Κρήτη

Ηράκλειο

Δωρεάν μαθήματα πολεμικών τεχνών

Δωρεάν μαθήματα στο Ται Τσι (Tai Chi) και στο Τσι Κουνγκ (Qi Gong) πραγματοποιούνται κάθε Κυριακή του Ιουνίου και του Ιουλίου στην καρδιά του Ηρακλείου. Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα πρωτοβουλία του Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ και του Πανελλήνιου Οδηγού Πολεμικών Τεχνών.

Οι προπονητές του Α.Σ. ΚΑΛΛΙΡΡΟΟΝ Μάνος Ταμιωλάκης και Μαρία Παντερή βρίσκονται κάθε Κυριακή απόγευμα στις 7:00 μ.μ. στο Πάρκο Γεωργιάδη, προκειμένου να γνωρίσουν αυτές τις τέχνες σε όποιον το επιθυμεί. Είναι αποδεδειγμένο ότι η άσκηση στο Τάι Τσι και στο Τσι Κουνγκ προάγει την υγεία και την ευεξία, ενώ είναι κατάλληλα ακόμα και για άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, δεδομένου ότι και τα δύο εντάσσονται στα πλαίσια της ήπιας άσκησης.

Είναι μια ευκαιρία σε όποιον το επιθυμεί να κάνει πιο ενδιαφέροντα τα απογεύματα της Κυριακής του, ασκώντας παράλληλα κάτι ωφέλιμο για τον εαυτό του.

Για περισσότερες πληροφορίες τηλεφωνήστε στο 6944322432, Μάνος ταμιωλάκης.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, στην ίδια οδό

φωτιά αυτοκίνητο

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου στις 2 σήμερα τα ξημερώματα. Η υπηρεσία εκλήθη για φωτιά που εκδηλώθηκε σε δύο ΙΧ αυτοκίνητα, τα οποία ήταν σταθμευμένα στην οδό Παλαιοκάππα, στον Μασταμπά. 

Πυροσβέστες έσβησαν τις εστίες λίγη ώρα αργότερα, ωστόσο προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές, οι οποίες υπολογίζονται στις 6.000 ευρώ και για τα δύο οχήματα, ένα Lancia και ένα Peugeot.

Τα αίτια εκδήλωσης της φωτιάς ανέλαβε το Ανακριτικό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Σεισμικές δονήσεις στο Αρκαλοχώρι και ανοιχτά της Ζάκρου

28η Οκτωβρίου 1940: Το ηρωικό "όχι" των Ελλήνων

Φώφη Γεννηματά: Απέραντη θλίψη στον τελευταίο αποχαιρετισμό (Βίντεο)

ESPA BANNER