Κρήτη

Ηράκλειο

Δωρεάν μαθήματα ποδοσφαίρου για τα παιδιά στο Δήμο Μαλεβιζίου

Μια ακόμα νέα προσπάθεια στήριξης των αδύναμων οικονομικά οικογενειών, ξεκινάει στο Δήμο Μαλεβιζίου.

Γνωστό αθλητικό κέντρο του Γαζίου – ο ιδιοκτήτης του οποίου επιθυμεί να μην δημοσιοποιηθεί το όνομά του – δίνει τη δυνατότητα σε παιδιά – μέλη των οικογενειών που καλύπτονται από τις κοινωνικές δομές του Δήμου, να προπονούνται δωρεάν στις ακαδημίες του κέντρου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Κώστας Μαμουλάκης σε δηλώσεις του τόνισε: «Η αλληλεγγύη στο Δήμο μας, ολοένα και αναπτύσσεται. Μετά από τις δομές που εξασφαλίζουν τα απαραίτητα, όπως είναι το κοινωνικό παντοπωλείο, οι πολλές δομές ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, οι εκπαιδευτικές δομές κλπ, σειρά έχει η διασκέδαση, η άθληση και η ψυχαγωγία. Τι πιο απολαυστικό για ένα παιδί, από το να παίζει, να αθλείται, να χαίρεται με συνομήλικούς του;

Θα ήθελα να συγχαρώ τον ιδιοκτήτη του συγκεκριμένου αθλητικού κέντρου για την ευαισθησία του, αλλά και για την μετριοπάθεια που τον διακρίνει και δεν θέλει να ανακοινώσουμε το όνομά του. Να τον ευχαριστήσω για τη χαρά που θα δώσει σε αυτά τα παιδιά. Και να ευχηθώ για μια ακόμα φορά, σύντομα όλες αυτές οι δομές να αποτελούν παρελθόν όχι μόνο για τον Δήμο μας, αλλά για την πατρίδα μας γενικότερα. Να στείλω παράλληλα και το μήνυμα σε κάθε αδύναμη οικονομικά οικογένεια του Μαλεβιζίου, ότι ως δημοτική αρχή, παραμένουμε δίπλα τους, με όλες μας τις δυνάμεις, προσπαθώντας να βελτιώνουμε – έστω και κατ’ ελάχιστο – την καθημερινότητά τους».

Οι ενδιαφερόμενοι γονείς που επιθυμούν να ενταχθούν τα παιδιά τους στη νέα δομή, μπορούν να επικοινωνούν με την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Μαλεβιζίου, στο τηλέφωνο 2813400684, 2810822233 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, καθώς και με την εντεταλμένη σύμβουλο κοινωνικών δομών του Δήμου, Εύη Αποστολάκη στο 6947025662.

Κρήτη

Λασίθι

Ιεράπετρα: Κλείνει τμήμα νηπιαγωγείου - Θετικός στον ιό μικρός μαθητής

Νηπιαγωγείο

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε μαθητής σε τμήμα στο 1ο Νηπιαγωγείο της Ιεράπετρας και αυτό ενεργοποιεί τα υγειονομικά πρωτόκολλα με το κλείσιμο του εν λόγω τμήματος.

Παράλληλα, σε κατ’ οίκον περιορισμό παραμένει και ο αδελφός του μαθητή, που φοιτά σε δημοτικό σχολείο της περιοχής.

Την ίδια στιγμή στην περιφερειακή ενότητα Λασιθίου η ανησυχία και πάλι κλιμακώνεται μετά και τα 9 επιβεβαιωμένα εργαστηριακά κρούσματα που ανακοινώθηκαν κατά τη σημερινή επιδημιολογική ενημέρωση από τον ΕΟΔΥ.

 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Χερσόνησος: Στύλος της ΔΕΗ πλάκωσε αυτοκίνητο - φώτο

Προς ανακωχή ΕΕ και AstraZeneca για τα εμβόλια

Ισπανία: Τρέμει η γη στη Γρανάδα από διαδοχικούς σεισμούς