Κρήτη

Ηράκλειο

Δήλωση του απερχόμενου προέδρου Γιωργου Χατζηδάκη για τις εκλογές στην ΟΕΒΕΝΗ

Μετά την έκδοση των τελικών αποτελεσμάτων της εκλογικής διαδικασίας της 12ης Φεβρουαρίου επιθυμώ να συγχαρώ το σύνολο των εκλεγέντων συναδέλφων στο νέο Δ.Σ. και την Ελεκτική Επιτροπή της Ομοσπονδίας μας και τους αντιπροσώπους μας στην Γ.Σ.Β.Ε.Ε.

Ιδιαιτέρως συγχαίρω τον πλειοψηφίσαντα σύμβουλο και επόμενο πρόεδρο, συνάδελφο, κύριο Λεκάκη.

Ειλικρινά και ολόψυχα εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη προς εκπλήρωση του, πράγματι, δύσκολου έργου που αναλαμβάνουν.

Διαβεβαιώνω ότι θα τους στηρίξω, στον βαθμό των δυνάμεων μου, σε όποια πρωτοβουλία και δράση αναπτύξουν προς την κατεύθυνση της διεκδίκησης των καλώς νοούμενων συμφερόντων των συναδέλφων μικρομεσαίων Επαγγελματιών, Βιοτεχνών και Εμπόρων του νομού μας, κάτι που άλλωστε αποδεδειγμένα, πιστεύω, υπήρξε και ο μοναδικός γνώμονας των προσπαθειών μου κατά την 10μηνη προεδρία μου.

 Εκλογικά επέλεξα συνειδητά να επενδύσω στο << ενιαίο>> ψηφοδέλτιο και την ενότητα της Ομοσπονδίας.

Δεν μετανιώνω για τις επιλογές και τις αποφάσεις μου.

Αντίθετα, είμαι υπερήφανος για την 3ετή συμμετοχή και προσφορά μου στην Ομοσπονδία, τα σωματεία-μέλη και τους συναδέλφους.

Θεωρώ ότι κέρδισα την δυνατότητα να κοιτάζω τους πάντες στα μάτια.

Παραμένω ενεργός, και όποτε χρειαστεί παρεμβατικός, συνδικαλιστής.

Διαβεβαιώνω τα σωματεία-μέλη και κάθε συνάδελφο ξεχωριστά ότι πάντα, και ιδιαίτερα κατά το τελευταίο 10μηνο, εργάστηκα καταβάλλοντας κάθε δυνατή προσπάθεια παρά το δυσμενές και χαλεπό της χρονικής περιόδου.

Ευχαριστώ όλους, ανεξαιρέτως, όσους συνεργάστηκα μαζί τους κατά την τελευταία 3ετία.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους συναδέλφους εκείνους οι οποίοι επέλεξαν, παρά τα διαφαινόμενα, να υποστηρίξουν μέχρι τέλους το <<ενιαίο>> ψηφοδέλτιο και την ενότητα της Ομοσπονδίας μας τιμώντας τις αρχές, τις επιλογές και εν τέλει τους εαυτούς τους.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής