Κρήτη

Ηράκλειο

Γ. Αρμουτάκης: Η τέως δήμαρχος λειτούργησε εκδικητικά, όπως οι Γερμανοί κατακτητές

Με τα πιο μελανά χρώματα περιέγραψε την κατάσταση στο Δήμο Φαιστού ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Γιώργος Αρμουτάκης, σε συνέντευξή του στο Ράδιο Κρήτη, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι δεν υπάρχει καμία επικοινωνία με την τέως δήμαρχο Μαρία Πετρακογιώργη, η οποία δεν παρέδωσε η ίδια, αλλά αντ' αυτού του παραδόθηκε ένα φάκελος!

Ο κ. Αρμουτάκης σημείωσε ότι παρέλαβε έναν "λαβωμένο δήμο", αναφέροντας ενδεικτικά: το λουκέτο στα σφαγεία από τη δ/νση Κτηνιατρικής, την "αποψίλωση" του δυναμικού των δημοτικών υπαλλήλων με την μετακίνηση 10 εξ' αυτών στο Ηράκλειο, την ερήμωση του Κολυμβητηρίου, το οποίο κόστισε 750 εκατ. δρχ, και τον κίνδυνο να μην λειτουργήσουν καθόλου οι κοινωνικές δομές.

Ο κ. Αρμουτάκης άφησε σαφείς αιχμές εναντίον της απερχόμενης δημάρχου κ. Πετρακογιώργη, στηλιτεύοντας τη στάση της και αποδίδοντάς τη στην πικρία της για την ήττα στις εκλογές. Μάλιστα δεν δίστασε να παρομοιάσει την κίνησή της να υπογράψει τρεις ημέρες πριν την παράδοση του δήμου, την μετακίνηση 10 "παλαιών και έμπειρων υπαλλήλων" του δήμου Φαιστού στα γραφεία της Περιφέρειας στο Ηράκλειο, με την πρακτική που εφάρμοζαν οι Γερμανοί κατακτητές, καταστρέφοντας κάθε περιοχή που εγκατέλειπαν.

Ακούστε τη συνέντευξη του κ. Αρμουτάκη στον Μανώλη Αργυράκη:

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Τον έπιασαν με λαθραίο καπνό

σύλληψη

Συνελήφθη, σήμερα (18/10) το πρωί σε περιοχή του Δήμου Κισσάμου, από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Χανίων, ημεδαπός κατηγορούμενος για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί Τελωνειακού Κώδικα.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο ειδικών ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης καπνού και τσιγάρων, σήμερα το πρωί από αστυνομικούς πραγματοποιήθηκε έλεγχος στον ημεδαπό. κατά την διάρκεια του οποίου βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία αυτοσχέδια συσκευασία περιέχουσα 530 γραμμάρια καπνού τα οποία δεν έφεραν την απαιτούμενη ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και ως εκ τούτου στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης.

Η ποσότητα του καπνού κατασχέθηκε και θα αποσταλεί στο Τελωνείο Χανίων, ενώ η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη: Οι άσκοποι πυροβολισμοί αποκάλυψαν και ...οπλοστάσιο

Κρήτη: 21 συλλήψεις στα αεροδρόμια

Ηράκλειο: Τους πέταξε κροτίδα και τους απείλησε με ρόπαλο!

ESPA BANNER