Κρήτη

Ηράκλειο

Βρήκαν σκάφος στη Νότια Κρήτη που μετέφερε μετανάστες;

Σε συναγερμό έχουν τεθεί οι αστυνομικές αρχές στη Νότια Κρήτη μετά και τον εντοπισμό ενός ξύλινου σκάφους το οποίο εκτιμάται ότι μετέφερε μετανάστες. 

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες, το σκάφος μήκους 17 μέτρων βρέθηκε προσαραγμένο το βράδυ της Δευτέρας σε βραχώδη περιοχή ανάμεσα στην Ι. Μ Κουδουμά και τον Αη Γιάννη, νότια του Νομού Ηρακλείου.

Αστυνομικές πηγές ανέφεραν στο ekriti.gr ότι μέσα στο σκάφος βρέθηκαν κάποια παλιόρουχα τα οποία παραπέμπουν σε μετανάστες και εκτιμάται ήδη από τις αρχές, ότι η Νότια Κρήτη έγινε για ακόμα μια φορά, πέρασμα μεταναστών.

Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη, με τις πληροφορίες να λένε ότι οι επιβαίνοντες του σκάφους, έχουν ήδη διανύσει με τα πόδια μεγάλη απόσταση από την δασώδη περιοχή που βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου βρέθηκε το πλοίο. 

Γιώργος Ι. Παπαδάκης

Κρήτη

Κρήτη - Κορωνοϊός: 63 νέα κρούσματα στο νησί ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

κορωνοιος κρουσματα

63  νέα κρούσματα κορωνοϊού ανακοίνωσε για την Κρήτη ο ΕΟΔΥ σήμερα Κυριακή 11/04, σε συνολικά 1.718 κρούσματα που εντοπίστηκαν σε όλη τη χώρα.

Σύμφωνα με την  ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης οι περισσότερες νέες εργαστηριακά επιβεβαιωμένες μολύνσεις του ιού, 28  δηλαδή, ανιχνεύθηκαν στην Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου.

20 νέα κρούσματα  ανιχνεύθηκαν στα Χανιά, 14 στο Ρέθυμνο και μόνο 1 στο Λασίθι.

Ειδήσεις σήμερα 

Γραβάνης για AstraZeneca: Δεν υπάρχουν περιστατικά θρομβώσεων στους άνω των 60 ετών

Κρήτη - κορωνοϊός: Εκοιμήθη από επιπλοκές του ιού και άλλος ιερέας

Κορωνοϊός: «Παράθυρο» για διαπεριφερειακές μετακινήσεις με self tests