Κρήτη

Ηράκλειο

Αυξήστε τις πωλήσεις σας ενόψει των Χριστουγέννων στο Επιμελητήριο

Χριστουγεννα

Ένα νέο σεμινάριο από το ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές του Επιμελητηρίου Ηρακλείου, το οποίο έρχεται πριν την εορταστική περίοδο να σας μάθει όλα τα μυστικά για να μεγιστοποιήσετε τις πωλήσεις σας σε μια περίοδο που η αγοραστική κίνηση είναι στο ζενίθ της.
Στόχος του εν λόγω σεμιναρίου είναι να αποκτήσουμε γνώση της αγοραστικής δύναμης των πελατών μας, να διακρίνουμε τα σημεία πρόσκρουσης και να αναχαιτίσουμε τον ανταγωνισμό μας και φυσικά να ενθαρρύνουμε και να αυξήσουμε τις καθημερινές μας πωλήσεις.
Απευθύνεται  κυρίως σε επιχειρηματίες στον τομέα του λιανεμπορίου για προϊόντα και υπηρεσίες με γνωστικό πεδίο την  αγορά του λιανεμπορίου σε εορταστική περίοδο (Χριστούγεννα 2015)
Ενδεικτικές ενότητες
Α, Εσωτερικό περιβάλλον σημείου πώλησης- Διαμόρφωση
Σχεδιασμός επικοινωνιακής στρατηγικής
Εκπαίδευση προσωπικού με βάση την εορταστική περίοδο
Σχεδιασμός ραφιών- προϊόντων με βάση την εορταστική περίοδο
Σχεδιασμός περιβάλλοντος- ατμόσφαιρας επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών (indoor-atmosphere)Β. Εξωτερικό περιβάλλον σημείου πώλησης
Ευκαιρίες επικοινωνιακού marketing σε σημεία πώλησης (Αξιοποίηση πλεονεκτημάτων εξωτερικού χώρου με βάση το εορταστικό Marketing)
Φιλοξενία- Καλωσόρισμα
Προωθητικές ενέργειες (events)
Στολισμός- Βιτρίνες- Φωτισμός - Νομικά θέματαΔιάρκεια σεμιναρίου: Δευτέρα, Τετάρτη, 18/11 έως 02/12 και ώρες 17:00μμ - 21:15 μμ, σύνολο 20 ώρες.
Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. 
Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Κόστος προγράμματος: 110 ευρώ.
Πληροφορίες και αιτήσεις: Στο ΚΕΚ Τεχνικές Σχολές Επιμελητηρίου Ηρακλείου, Κορωναίου 9, 71202 Ηράκλειο Κρήτης, Βενιχάκη Μαίρη, Τηλ.κέντρο: 2810302730, Fax:2810227189 . e-mail: info@katartisi.gr , venihaki@katartisi.gr
web: www.katartisi.gr,
link: http://www.katartisi.gr/seminars/seminars/283-xristougeniatiko-marketing
fb: www.facebook.com/KekTechnikesScholes
 
 

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 60χρονου κτηνοτρόφου

Ερεύνα και διάσωση

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τον 60χρονο κτηνοτρόφο που χρειάστηκε να μεταφερθεί από τη δύσβατη περιοχή «Κατσιβέλι» των Λευκών Ορέων στα Χανιά στο πλησιέστερο νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση των αρχών καθώς ο 60χρονος έχει ιστορικό καρδιολογικού προβλήματος. Μάλιστα, ζητήθηκε η συνδρομή ελικοπτέρου, το οποίο έφθασε από τη Ρόδο και τον μετέφερε.

Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και ο άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο Χανίων για τα περαιτέρω.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 6 πυροσβέστες από το κλιμάκιο Ανώπολης, 3  από το κλιμάκιο των Βρυσών, καθώς και ομάδα της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - Θανατηφόρο Τροχαίο: Οδηγός μηχανής έχασε ακαριαία τη ζωή του

Ηράκλειο - lockdown: Πότε θα ακούσουμε μουσική στα μαγαζιά - Πότε θα αρχίσουμε να... ξενυχτάμε

 

 

ESPA BANNER