Κρήτη

Ηράκλειο

"Αποκλεισμένη" από ... νταλίκες η Αγία Βαρβάρα

Δεν έφταναν τα χιόνια στην Αγία βαρβάρα ... ήρθαν κι οι νταλίκες σήμερα κι έκαναν την κυκλοφορία στην περιοχή ακόμη πιο μαρτυρική.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το e-mesara.gr:

Σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν σήμερα στην κυκλοφορία των οχημάτων στο δρόμο Μεσαράς – Ηράκλειο, αφού η Τροχαία επέτρεψε στις νταλίκες να περνούν από το συγκεκριμένο δρόμο, με αποτέλεσμα μέσα στην Αγία Βαρβάρα και όχι μόνο, να δημιουργηθεί κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Κάναμε πάνω από 2 ώρες να μεταβούμε στο Ηράκλειο και η μία ώρα ήταν για να περάσουμε την Αγία Βαρβάρα, μας έλεγαν αγανακτισμένοι οδηγοί!

Μάλιστα τα χιόνια μέσα στην Αγία Βαρβάρα είναι ακόμα πάρα πολλά και επειδή και αύριο η μέρα προβλέπεται πολύ δύσκολη, θέλουμε να πιστεύουμε ότι θα παρθούν τα κατάλληλα μέτρα για την ασφάλεια των οδηγών.

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Χανιά

Κρήτη: Μπαράζ απεργιακών κινητοποιήσεων με φόντο το εργασιακό νομοσχέδιο

Οι εργαζόμενοι σε εστίαση και τουρισμού έκαναν πορεία προς το κέντρο της πόλης

Με αιχμή το προωθούμενο εργασιακό νομοσχέδιο που προωθεί η κυβέρνηση, απεργιακές συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν σε ολόκληρη την Κρήτη την Πέμπτη 6 Μαΐου.

Ειδικότερα, σε Ηράκλειο και Χανιά, οι συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 6 Μαΐου. Στα Χανιά, οι εργαζόμενοι καλούνται να συγκεντρωθούν πλατεία Δημοτικής Αγοράς στις 10:30 το πρωί, ενώ στο Ηράκλειο τα Σωματεία καλούν τους εργαζόμενους σε συγκέντρωση στην Πλατεία Ελευθερίας στις 10 το πρωί.

Στην 24ωρη Πανδημοσιοϋπαλληλική απεργία της ΑΔΕΔΥ την Πέμπτη και στο προγραμματισμένο συλλαλητήριο, θα συμμετέχουν ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης νομού Ηρακλείου "Δ. Θεοτοκόπουλος" και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Μεσαράς "Η Φαιστός".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χατζηδάκης: Τι περιλαμβάνει το εργασιακό νομοσχέδιο για τη βία και τη σεξουαλική παρενόχληση

Εργασιακά: Ανατροπές στο 8ωρο, αύξηση υπερωριών χωρίς αμοιβή

Κορωνοϊός - Ηράκλειο: Νέο εμβολιαστικό κέντρο επιταχύνει την διαδικασία