Κρήτη

Ηράκλειο

Ανοικτή ομιλία για τη μετάβαση σε εθνικό νόμισμα από το ΕΠΑΜ Ηρακλείου

Το ΕΠΑΜ Ηρακλείου διοργανώνει Ανοικτή Ομιλία-Συζήτηση με θέμα: "Μετάβαση σε εθνικό νόμισμα" την Τετάρτη 10 Δεκεμβρίου στις 20:30 στα γραφεία του ΕΠΑΜ Ηρακλείου (στην οδό Θερίσσου 36). Ομιλητές - Εισηγητές της βραδιάς θα είναι οι Γιάννης Παπαδόπουλος και Μανώλης Τζωράκης ενώ μπορεί όποιος το επιθυμεί να συμμετέχει στην ομιλία - συζήτηση.

Μετά την παρουσίαση, θα ακολουθήσουν ερωτήσεις - τοποθετήσεις επί του θέματος.

Κρήτη

Επίτιμος διδάκτορας του Πανεπιστημίου Κρήτης, ο Ηλίας Μόσιαλος

Ηλίας Μόσιαλος

Μετά από πρόταση του Πρύτανη και του Κοσμήτορα της Ιατρικής Σχολής, η Σύγκλητος του Πανεπιστημίου Κρήτης ενέκρινε ομόφωνα την αναγόρευση του Ηλία Μόσιαλου, καθηγητή Πολιτικής της Υγείας του London School of Economics (LSE), ως Επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης.

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Πρύτανης Γιώργος Κοντάκης, δήλωσε ότι στο πρόσωπο του Ηλία Μόσιαλου το Πανεπιστήμιο Κρήτης τιμά τον επιστήμονα, αλλά και την συνεισφορά του στην επιστήμη και την χώρα.

Η τελετή αναγόρευσης του κ. Μόσιαλου ως επίτιμου Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Κρήτης, σύμφωνα με τον Πρύτανη του Ακαδημαϊκού Ιδρύματος, αναμένεται να πραγματοποιηθεί μετά την άρση των απαγορευτικών μέτρων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανεπιστήμιο Κρήτης: Ο Captain Covid τηλεκπαιδεύεται!

Κορωνοϊός: Βίντεο για τον εμβολιασμό από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης

Κρήτη - κορωνοϊός: Τα πρώτα αποτελέσματα της οροεπιδημιολογικής μελέτης