Κρήτη

Ηράκλειο

Αναβαθμίζεται το κλειστό Γυμναστήριο Αρκαλοχωρίου

        Σύμβαση, προϋπολογισμού μελέτης 265.000€, για τη βελτίωση της  υποδομής του Κλειστού Γυμναστηρίου Αρκαλοχωρίου υπέγραψε σήμερα ο  Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης. Παρόντες στην υπογραφή  της σύμβασης ήταν επίσης η Πρόεδρος του Αθλητικού Σωματείου Αρκαλοχωρίου  «Αναγέννηση», κα. Ελμίνα Μαθιουδάκη και ο προπονητής κ. Μιχάλης  Καλαϊτζάκης.

         Συγκεκριμένα η σύμβαση αφορά στο έργο «Κατασκευή ξύλινου  δαπέδου στην αίθουσα αθλοπαιδιών του κλειστού γυμναστηρίου Αρκαλοχωρίου  του Ν. Ηρακλείου». Μάλιστα, ήδη αυτό το διάστημα ο Δήμος Μινώα Πεδιάδας  εκτελεί πρόσθετες εργασίες συντήρησης του χώρου του Κλειστού  Γυμναστηρίου, με μελέτη και επίβλεψη της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών  του Δήμου.

 

 

Κρήτη

Δίκη Γιακουμάκη: Διακόπηκε για τις 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων

δικη γιακουμακη

Διακόπηκε για την Τρίτη 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ιωαννίνων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη λόγω θανάτου συγγενικού προσώπου Α’ βαθμού της Εισαγγελέως.

Κατά τη χθεσινή ακροαματική διαδικασία που κύλησε ομαλά κατέθεσαν τρεις ακόμα συμφοιτητές του αείμνηστου σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής ενώ σήμερα, σύμφωνα με το epirus-tv, επρόκειτο να καταθέσει η υπεύθυνη της εστίας της σχολής.

Η εν λόγω δίκη εφόσον δεν κληθούν και άλλοι μάρτυρες οδεύει προς ολοκλήρωση κάτι που αναμένουν με αγωνία οι οικείοι του Βαγγέλη οι οποίοι θα βρεθούν για μία ακόμα φορά στα Ιωάννινα σε λίγες εβδομάδες.

Υπενθυμίζεται ότι η συγκινησιακή φόρτιση τις προηγούμενες ημέρες της μητέρας, του πατέρα αλλά και της αδερφής του Βαγγέλη υπήρξε όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλη.

Αυτό που ζητά η οικογένεια 6,5 χρόνια μετά είναι να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση και να λυτρωθεί η ψυχή του Βαγγέλη τους.

ειδησεις σημερα

Ηράκλειo: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους λόγω βλάβης

Ηράκλειο: Έδωσε δουλειά στο παιδί που πήγε να τον κλέψει - Το "ευχαριστώ" ήρθε 25 χρόνια μετά

Ηράκλειο: Αυτοκίνητα κινητές "βόμβες" - Δεν υπάρχουν λεφτά ούτε για τα λάδια