Κρήτη

Ηράκλειο

Αθώος ο δήμαρχος Φαιστού και οι άλλοι εφτά για τα έργα

Αθώα κρίθηκαν σήμερα από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου και τα οκτώ άτομα –ο πρώην δήμαρχος Μοιρών και νυν δήμαρχος Φαιστού Γιώργος Αρμουτάκης, η τότε αντιδήμαρχος Μοιρών, δυο δημοτικοί υπάλληλοι και τέσσερις ιδιώτες εργολάβοι- που κατηγορούνταν οι τέσσερις πρώτοι για παράβαση καθήκοντος κατ’ εξακολούθηση και ψευδή βεβαίωση κατ’ εξακολούθηση και οι τέσσερις δεύτεροι για απάτη από κοινού κατ’ εξακολούθηση, για έργα που εκτελέστηκαν ή έπρεπε να εκτελεστούν στον πρώην δήμο, την περίοδο από το Μάρτιο του 2009 έως τον Ιούνιο του 2010.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, πρόκειται για τέσσερα έργα που ανατέθηκαν απευθείας στους ιδιώτες εργολάβους, αλλά είτε δεν εκτελέστηκαν, είτε έγιναν με μηχανήματα και εργαζόμενους του πρώην δήμου, ενώ την ίδια ώρα οι εργολάβοι πληρώθηκαν κανονικά. Τα ποσά που δαπανήθηκαν για τα συγκεκριμένα έργα κυμαίνονταν από 6.900 ευρώ έως 10.000 ευρώ.

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Το αυτοκίνητο κατέληξε στη νησίδα...

ΙΧ πάνω σε νησίδα

Καβάλα ...στη διαχωριστική νησίδα βρέθηκε ένα ΙΧ αυτοκίνητο απόψε σε δρόμο του Ηρακλείου.

Το νέο τροχαίο συμβάν σημειώθηκε στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης, όταν ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα το ΙΧ να ανέβει πάνω στη νησίδα, όπου και ακινητοποιήθηκε,

Στο σημείο η κυκλοφορία των οχημάτων γινόταν με ιδιαίτερη προσοχή, μέχρι και την απομάκρυνση του οχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΒΟΑΚ: Όχι άλλα λόγια αλλά έργα - Τι ζήτησαν οι αιρετοί από το υπουργείο Ανάπτυξης

Ηράκλειο - Open Mall: Οδεύει προς "επιτήρηση" το έργο και στο ...βάθος απένταξη!