Κρήτη

Ηράκλειο

Αγιασμός για το κοινωνικό φροντιστήριο της Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή

unnamed.jpg

Τον Αγιασμό για την έναρξη των μαθημάτων του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των δραστηριοτήτων της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου τέλεσε χτες, 11 Οκτωβρίου 2015 και περί ώρας 11:30 ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ.Ειρηναίος. 

Πλήθος κόσμου κατέκλησε την αίθουσα διαλέξεων του Πνευματικού Κέντρου της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου. 

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του Αγιασμού ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης συνεχάρει τους εφημερίους Πρωτοπρεσβύτερο Στυλιανό Χαραλαμπάκη και Πρωτοπρεσβύτερο Ιωάννη Νικολάου για το πολύ όμορφο και σημαντικό αυτό έργο προσφοράς τόσο για την εκκλησία όσο και για τον τόπο μας ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά η πατρίδα μας.

Ένα έργο, το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Ενορίας Γενεσίου Θεοτόκου Μπεντεβή Ηρακλείου που λειτουργεί εντελώς εθελοντικά και εντελώς δωρεάν για τέταρτη συνεχή χρονιά. Και αυτό οφείλεται βέβαια στην προσφορά με πολύ αγάπη τόσο των εκπαιδευτικών όσο και των υπευθύνων όλων των δραστηριοτήτων. 

Στη συνέχεια οι Εφημέριοι έδωσαν το αναλυτικό πρόγραμμα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου αλλά και των δραστηριοτήτων για την περίοδο 2015 - 2016 και ευχήθηκαν σε όλους καλή και ευλογημένη χρόνια με υγεία και καλή πρόοδο σε όλα τα παιδιά. 
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Κρήτη - κορωνοϊός: Νέα πρόστιμα σε επιχειρήσεις

σήμανση

Συνεχίζονται τα πρόστιμα σε επιχειρήσεις κατά τη διάρκεια των ελέγχων που κάνει η Ελληνική Αστυνομία για τη διασπορά του νέου κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, τη Δευτέρα στο νησί, επιβλήθηκαν πρόστιμα των 300 σε τρεις συνολικά επιχειρήσεις σε Ηράκλειο και Χανιά καθώς δεν είχαν τοποθετήσει τη σήμανση που υποδηλώνει τον επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων.

Την ίδια ώρα, βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις για μη χρήση μάσκας και 68 για άσκοπες μετακινήσεις.

Για μη χρήση μάσκας βεβαιώθηκαν 6 παραβάσεις στα Χανιά, 2 στο Ρέθυμνο, 5 στο Ηράκλειο, 3 στο Λασίθι και 2 στον ΒΟΑΚ.

Για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν 12 στα Χανιά, 8 στο Ρέθυμνο, 40 στο Ηράκλειο, 4 στο Λασίθι και 4 στον ΒΟΑΚ.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Προσπάθησε να ξεγελάσει το ΤΑΕ ... αλλά δεν τα κατάφερε

ΕΛ.ΑΣ: Διευκρινίσεις για την απόφαση απαγόρευσης συναθροίσεων

Εξώδικο του Αστικού ΚΤΕΛ στον Δήμο Ηρακλείου