Κρήτη

Ηράκλειο

Αγανάκτηση για το δέντρο που κόπηκε στη Μάχης Κρήτης (φωτογραφίες)

dentro2.jpg

Την έντονη αγανάκτηση των κατοίκων της οδού Μάχης Κρήτης έχει προκαλέσει η κοπή ενός δέντρου από εργάτες που δουλεύουν για την κατασκευή ενός μαγαζιού στη συγκεκριμένη οδό. 
Όπως καταγγέλλει στο ekriti.gr η κ. Μαρία Δασκαλάκη η οποία μένει στην συγκεκριμένη οδό, το δέντρο κόπηκε παράνομα από τους εργάτες προκειμένου να φτιαχτεί το κατάστημα. 

dentro.jpg

dentro.jpg, by gpapadakis

Το δέντρο που κόπηκε

Με ποιο δικαίωμα το έκοψαν; Δεν τους ενοχλούσε καθόλου, είπε στο ekriti.gr η. Δασκαλάκη.
Σύμφωνα με την ίδια το δέντρο κόπηκε την περασμένη Πέμπτη (11/6) από τους ανθρώπους που εργάζονται για την κατασκευή του καταστήματος. Αφού ειδοποιήθηκε η αστυνομία η οποία και έφτασε στο σημείο, οι εργάτες σταμάτησαν να κόβουν το δέντρο, όπως μπορείτε να δείτε στις φωτογραφίες, το κακό είχε ήδη γίνει.

dentro2.jpg

dentro2.jpg, by gpapadakis

Αφού απομακρύνθηκαν, επέστρεψαν την Κυριακή και άρχισαν να φτιάχνουν την κατασκευή που βλέπετε στην παρακάτω φωτογραφία προκειμένου, όπως αναφέρει η κ. Δασκαλάκη, να μην φαίνεται το κομμένο δέντρο. 

dentro3.jpg

dentro3.jpg, by gpapadakis

Οι ιδιοκτήτες των γύρω σπιτιών εκφράζουν την έντονη αντίδρασή τους για το γεγονός αυτό αφού όπως λένε κόπηκε παράνομα, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν υπήρχε λόγος να κοπεί αφού και σκιά έκανε και κανέναν δεν ενοχλούσε. 

Κρήτη

Ηράκλειο

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον βουλευτή της Βουλγαρίας Ίβαν Τότεφ

201800296_274557351091007_5460509268103037505_n.jpg

Εθιμοτυπική  συνάντηση  με τον βουλευτή της Βουλγαρίας  Ίβαν Τότεφ  είχε το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου, στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  Στη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την υγειονομική κατάσταση καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και τις ευρύτερες σχέσεις των δυο χωρών.

Το 2019 ο Ίβαν Τότεφ ως δήμαρχος τότε είχε προσκαλέσει το Ηράκλειο στα εγκαίνια  της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ) ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ζάν Αντρέα Γκαραντσίνι ο οποίος το 2019 ήταν εντεταλμένος  σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσπευσμένα στην Κρήτη διασωληνωμένη γυναίκα

Το αβέβαιο κλίμα στον τουρισμό και η περίπτωση της Κρήτης

Βαρύ πυροσβεστικό ελικόπτερο θα καλύπτει Κρήτη και Κύθηρα