Κρήτη

Ηράκλειο

Ενώπιον του Κώστα Φωτάκη η παρέλαση στο Ηράκλειο

parelasi.jpg

Με ξεχωριστή λαμπρότητα και κάθε επισημότητα θα εορταστεί την τετάρτη σε όλη την Κρήτη η ιστορική εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου .

Στο Ηράκλειο την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Αναπληρωτής  Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας Κώστας Φωτάκης .

Στα Χανιά  την κυβέρνηση θα εκπροσωπήσει ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας Παύλος Πολάκης, στο Ρέθυμνο, ο Υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και στο Λασίθι τις εκδηλώσεις θα εκπροσωπήσει  ο Ιωάννης Καπάκης νέος γενικός γραμματέας Πολιτικής Προστασίας.

Και φέτος στο Ηράκλειο η  μαθητική και στρατιωτική παρέλαση θα γίνει κατά μήκος της Λεωφόρου Δημοκρατίας, στο ύψος του μνημείου Μάχης Κρήτης, θα συνεχίσει προς την πλατεία Ελευθερίας, οδό Αβέρωφ, πλατεία Κορνάρου, Κυρίλλου Λουκάρεως, Αγίου Μηνά και θα τελειώσει στο ύψος της πλατείας του  Αγίου Μηνά.

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό στις 07:30 το πρωί οι καμπάνες των εκκλησιών της πόλης και των προαστίων θα σημάνουν χαρμόσυνα και η φιλαρμονική του Δήμου Ηρακλείου θα παιανίσει το Εωθινό.

​Στις 08:00 θα γίνει η Επίσημη Έπαρση της Σημαίας στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ,στις 10:45 θα γίνει η  επίσημη Δοξολογία στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Μηνά, στην οποία θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Κρήτης κ.κ. Ειρηναίος. Τον πανηγυρικό της ημέρας θα εκφωνήσει η κυρία Καλλιόπη Λεβέντη, Διευθύντρια  του 8ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.
 
Λίγη ώρα αργότερα στις 11:30 θα πραγματοποιηθεί η  τελετή στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη ,Επιμνημόσυνη δέηση και Κατάθεση Στεφάνων και στις 12:00 η καθιερωμένη παρέλαση.
Να τονιστεί τέλος ότι αυξημένα θα είναι τα αστυνομικά μέτρα ενώ να αναφέρουμε ότι δεν θα υπάρχουν κιγκλιδώματα.
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας

Στο Ηράκλειο βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ.κ. Μακάριος.

Μάλιστα ο Σεβασμιώτατος, επισκέφθηκε και στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου συνομίλησε με τους αστυνομικούς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Προέδρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νομού Ηρακλείο και Διοικητή της Άμεσης Δράσης, Γιώργου Πικράκη.

 

Μεγάλη ευλογία και τιμή για εμάς να επισκευθεί το Τμήμα Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας...

Δημοσιεύτηκε από George Pikrakis στις Τρίτη, 26 Ιανουαρίου 2021

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη: Τραγικός θάνατος για νεαρό άνδρα στο λιόφυτο

Κρήτη: Προσπάθησε να ξεγελάσει το ΤΑΕ ... αλλά δεν τα κατάφερε

Πέθανε ο 27χρονος που πυροβολήθηκε...