Κρήτη

Ηράκλειο

Έργα Ανάπλασης από τον Δ. Ηρακλείου στη συνοικία της Ανάληψης

Ξεκίνησαν οι εργασίες Ανάπλασης και Αναμόρφωσης στην Ιστορική συνοικία της Ανάληψης στο κέντρο της πόλης που  αλλάζει όψη λειτουργικά και αισθητικά με νέο δίκτυο πεζόδρομων.

    Σήμερα ο Δήμαρχος  Ηρακλείου κ. Γιάννης Κουράκης περπάτησε μαζί με κατοίκους της συνοικίας στους δρόμους όπου εκτελούνται τα έργα και ενημερώθηκε από τους επιβλέποντες για τις παρεμβάσεις που θα γίνουν.

  Παράλληλα ο Δήμαρχος έδωσε κατευθύνσεις ώστε να μην υπάρχουν καθυστερήσεις και  να  ολοκληρωθεί το έργο εντός χρονοδιαγράμματος.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ: Υπάρχει πλήρης και ολοκληρωμένος σχεδιασμός για την αναβάθμιση όλων των συνοικιών του Ηρακλείου

Το σπουδαίο αυτό έργο, δήλωσε ο Δήμαρχος θα αναβαθμίσει μια από τις ιστορικότερες συνοικίες την Ανάληψη συνδέοντάς τη παράλληλα με τον υπόλοιπο αστικό ιστό του Ηρακλείου.

    Στις προτεραιότητες της Δημοτικής Αρχής,  επεσήμανε ο κ. Κουράκης,  είναι η αναβάθμιση όλων των συνοικιών του Ηρακλείου και παρεμβάσεις σε όλες τις γειτονιές της πόλης αφού υπάρχει πλήρης και ολοκληρωμένος σχεδιασμός  με στόχο την καλύτερη ποιότητα ζωής  των Δημοτών.

Το έργο περιλαμβάνει μεταξύ άλλων οδοφωτισμό, πλακοστρώσεις, χώρους πρασίνου και συμπλήρωση του δημοτικού δικτύου ομβρίων.

 

 

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Εθιμοτυπική συνάντηση Δημάρχου Ηρακλείου με τον βουλευτή της Βουλγαρίας Ίβαν Τότεφ

201800296_274557351091007_5460509268103037505_n.jpg

Εθιμοτυπική  συνάντηση  με τον βουλευτή της Βουλγαρίας  Ίβαν Τότεφ  είχε το πρωί της Τρίτης 15 Ιουνίου, στο γραφείο του στην Λότζια, ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός.  Στη διάρκεια της συνάντησης η οποία έγινε σε πολύ καλό κλίμα συζητήθηκαν οι εξελίξεις σχετικά με την υγειονομική κατάσταση καθώς και ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον τουρισμό και τις ευρύτερες σχέσεις των δυο χωρών.

Το 2019 ο Ίβαν Τότεφ ως δήμαρχος τότε είχε προσκαλέσει το Ηράκλειο στα εγκαίνια  της Φιλιππούπολης (Πλόβντιβ) ως πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ευρώπης. Στη συνάντηση συμμετείχε και ο Ζάν Αντρέα Γκαραντσίνι ο οποίος το 2019 ήταν εντεταλμένος  σύμβουλος Τουρισμού του Δήμου Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Εσπευσμένα στην Κρήτη διασωληνωμένη γυναίκα

Το αβέβαιο κλίμα στον τουρισμό και η περίπτωση της Κρήτης

Βαρύ πυροσβεστικό ελικόπτερο θα καλύπτει Κρήτη και Κύθηρα