Κρήτη

Ηράκλειο

Έκθεση ζωγραφικής στο Τσαλικάκι

Το Κέντρο Δια Βίου Μάθησης και η δημοτική αρχή Μαλεβιζίου σας προσκαλούν στην 1η έκθεση ζωγραφικής, ψηφιδωτού, διακόσμησης και φωτογραφίας.

Τα εκθέματα που θα παρουσιαστούν δημιουργήθηκαν από εκπαιδευομένους των αντίστοιχων τμημάτων του Κέντρου Διά Βίου Μάθησης κατά τη διάρκεια της εκπαιδευτικής περιόδου Ιανουαρίου – Ιουνίου 2014. Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 13 Ιουνίου 2014 και ώρα 19:30 μ. μ. στην αίθουσα του Πολιτιστικού  Κέντρου στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας στο Τσαλικάκι Δήμου Μαλεβιζίου, ενώ θα ολοκληρωθεί την ίδια ημέρα και ώρα 22:00 μ. μ.

Η είσοδος είναι δωρεάν.

Παράλληλα, οι παρευρισκόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να συμπληρώσουν σχετική αίτηση συμμετοχής στα προγράμματα ενηλίκων επιλέγοντας εκείνα της αρεσκείας τους από τα 70 στο σύνολο προσφερόμενα προγράμματα. Τα προγράμματα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η υποβολή φωτοαντίγραφου (φωτοτυπία) του Δελτίου Ταυτότητας, το οποίο θα πρέπει να προσκομίσουν στην έκθεση, όσοι θελήσουν να καταθέσουν αίτηση τότε  και η συμπλήρωση σχετικής αίτησης, η οποία θα διατίθεται στον χώρο της έκθεσης.

Το εν λόγω έργο εντάσσεται στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Εκπαίδευση και Διά Βίου Μάθηση του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων με τίτλο Πράξεων «Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Προγράμματα Εθνικής Εμβέλειας» ΑΠ7 και συγχρηματοδοτείται από το Ε.Κ.Τ. (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) και το Ελληνικό Δημόσιο.

Για περισσότερες  πληροφορίες απευθυνθείτε στους παρακάτω υπευθύνους :
Υπεύθυνη Εκπαίδευσης: Σακαβάρα Ευαγγελία-Δωροθέα
Υπεύθυνη Οργάνωσης: Περυσινάκη Αγάπη
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2813-4006142813-400611                              
Ώρες και ημέρες εξυπηρέτησης κοινού : Τρίτη 09:30-12:30, Τετάρτη 09:30-12:30 και Πέμπτη 09:30-12:30
E-mail επικοινωνίας: kdvm.malevizi@gmail.com

Κρήτη

Ηράκλειο

Το Ηράκλειο... παλιά! - Ένα υπέροχο βίντεο - αναδρομή στο παρελθόν

λιοντάρια 1900

Άρωμα ιστορίας... αναδύεται στο βίντεο του "Ηράκλειο Παλιές Φωτογραφίες" που ακολουθεί και παρουσιάζει φωτογραφίες από το παλιό Ηράκλειο. 

Πολύ γνωστά σημεία της πόλης, όπως τα Λιοντάρια, ο Κούλες, ο Άγιος Τίτος, η 25ης Αυγούστου "παρελαύνουν" σε ασπρόμαυρο φόντο, από τις αρχές έως τα τέλη του 20ου αιώνα.

Δείτε το βίντεο: