Κρήτη

Ηράκλειο

Χανιά

Στο Ηράκλειο την Πέμπτη για το Δικαστικό Μέγαρο ο Υπουργός Δικαιοσύνης

Στην Κρήτη θα βρίσκεται την ερχόμενη Πέμπτη (20/11) ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χαράλαμπος Αθανασίου.

Ο υπουργός, ο οποίος θα συνοδεύεται από τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Νικόλα Κανελλόπουλο, αλλά και την προϊσταμένη των τεχνικών υπηρεσιών,  θα έχει σειρά συναντήσεων με εκπροσώπους φορέων σε Ηράκλειο και Χανιά.

Ο κ. Αθανασίου θα επισκεφθεί αρχικά τα Χανιά όπου θα συναντηθεί με εκπροσώπους του τοπικού Δικηγορικού Συλλόγου, αλλά και των δικαστικών υπαλλήλων.

Το μεσημέρι της Πέμπτης θα μεταβεί στο Ηράκλειο όπου θα έχει συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης, Βασίλη Λαμπρινό, δικαστές, καθώς και εκπροσώπους του Δικηγορικού Συλλόγου, αλλά και των δικαστικών υπαλλήλων.

Κατά την επίσκεψη του Υπουργού στο Ηράκλειο, αναμένεται να εξεταστούν τα προβλήματα στατικότητας που αντιμετωπίζει τόσο το Δικαστικό Μέγαρο, όσο και το Ειρηνοδικείο.

Κρήτη

Κρήτη - κορωνοϊός: Συνεχίζονται οι εμβολιασμοί σε άτομα άνων των 85 ετών

εμβολιασμός για κορωνοϊό

Ξεκίνησε στις 8 το πρωί σήμερα η εμβολιαστική κάλυψη του πληθυσμού άνω των 85 ετών, σε όλα τα νοσοκομεία της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης

Η ροή του εμβολιαστικού προγράμματος και στα οκτώ νοσοκομεία του νησιού κυλάει ομαλά και η προσέλευση των εμβολιασθέντων είναι συνεχής.

Σύμφωνα με τον Εθνικό Σχεδιασμό στις 20 του μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρώτες εμβολιαστικές γραμμές σε μονάδες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας των τεσσάρων Περιφερειακών ενοτήτων του νησιού.

Σταδιακά θα αναπτυχθεί το σύνολο των εμβολιαστικών γραμμών στην Κρήτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κορωνοϊός: 510 νέα κρούσματα - 20 θάνατοι - 323 στις ΜΕΘ

Κρήτη - κορωνοϊός: 17 νέα κρούσματα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ

Ηράκλειο: Κρατούν "μικρό καλάθι" οι έμποροι - Κάλεσμα για στήριξη των ντόπιων επιχειρήσεων