Κρήτη

Ηράκλειο

Ρέθυμνο

Κρήτη: Τέσσερις με χειροπέδες για οφειλές προς το δημόσιο

Συνεχίζονται οι συλλήψεις ατόμων, με μεγάλες οφειλές προς το ελληνικό δημόσιο.

Αυτή τη φορά στα χέρια της αστυνομίας έπεσαν τέσσερα άτομα σε Ηράκλειο και Ρέθυμνο, με οφειλές που φτάνουν συνολικά το ένα εκατομμύριο ευρώ.

Συγκεκριμένα από άνδρες του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Ηρακλείου συνελήφθη ένας 65χρονος επιχειρηματίας στο Ηράκλειο, για οφειλές προς το δημόσιο, ενώ την ίδια ώρα στα χέρια των αρχών έπεσε και ένας 62χρονος πολιτικός μηχανικός, με οφειλές, ύψους 588.703,85 ευρώ.

Οι συλλήψεις συνεχίστηκαν στο Ρέθυμνο, με δύο 65χρονους επιχειρηματίες σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις, οι οποίοι χρωστούσαν προς το ελληνικό δημόσιο, 187.656,08 ευρώ και 179.910,62 ευρώ αντίστοιχα.

Οι συλληφθέντες βρίσκονται πλέον ενώπιον της δικαιοσύνης, η οποία και θα αποφασίσει για την τύχη τους.   

Κρήτη

Ηράκλειο

Επιστολή Φραγκάκη σε Καραμανλή για την οδική σύνδεση του αεροδρομίου Καστελλίου

Φραγκάκης

Επιστολή προς τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή απέστειλε ο Δήμαρχος Μινώα Πεδιάδας κ. Μανώλης Φραγκάκης με την οποία ζητάει την αναθεώρηση της μελέτης κατασκευής του έργου που αφορά την οδό σύνδεσης του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου Καστελλίου με την οδό Αρκαλοχωρίου-Βιάννου.

Πιο συγκεκριμένα, ο Δήμαρχος προτείνει ο συνδετήριος δρόμος αεροδρομίου με την οδό Αρκαλοχωρίου Γαζέπι Μύλος, μήκους 6 χλμ, να κατασκευαστεί στα πρότυπα κλειστού αυτοκινητόδρομου με δύο κλάδους και δύο λωρίδες ανά κατεύθυνση με παράπλευρο οδικό δίκτυο και να κατασκευαστεί ένας σύγχρονος και ασφαλής κόμβος στο σημείο που τέμνεται με τον δρόμο Αρκαλοχώρι-Γαζέπι Μύλος, προκειμένου να διευκολυνθεί η πρόσβαση κατοίκων και επισκεπτών από και προς την ενδοχώρα του Δήμου.

Όπως επισημαίνεται στην επιστολή, το υπάρχον σχέδιο προβλέπει – στο ανωτέρω τμήμα - την κατασκευή ανοιχτού αυτοκινητόδρομου μιας λωρίδας ανά κατεύθυνση, με συνέπεια να ελλοχεύει σοβαρός κίνδυνος των διερχόμενων οδηγών, δεδομένης της σημαντικής αύξησης της κυκλοφορίας που θα σημειωθεί τα επόμενα χρόνια λόγω της λειτουργίας του νέου αεροδρομίου.    

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Με αφορμή την ιδιωτικοποίηση του Ενετικού Λιμένα. Γράφει ο Μανόλης Ν. Σφακιανάκης

Ηράκλειο - Εστίαση: Επιπλέον μέτρα στήριξη ζήτησαν οι επαγγελματίες

Ηράκλειο: Το πασχαλινό ωράριο των καταστημάτων