Κρήτη

Ηράκλειο

Πολιτισμός

Διάφορα

Νέες παραστάσεις από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου και το Ράους

Νέες παραστάσεις από τη Θεατρική Σκηνή Ηρακλείου.

Συμπληρώνοντας φέτος τα 30 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας μας στα πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το κοινό μας δίνοντας την ευκαιρία σε όσους περισσότερους ανθρώπους να παρακολουθήσουν την δουλειά μας προσφέροντας έκπτωση σε ομάδες ανθρώπων!

Συγκεκριμένα μετά το επιτυχημένο 2ημέρο στο κινηματοθέατρο Αστόρια συνεχίζουμε τις παραστάσεις με την επίκαιρη κωμωδία ¨Ραους… ουστ από δω¨ των Ρέππα – Παπαθανασίου σε σκηνοθεσία Μάνου Μανιά στον δικό μας χώρο ¨ Κρητέλειο – Έβανς 83-85 Στοά Μουρτζή¨ για τις ημερομηνίες Σάββατο και Κυριακή 8-9 και 15-16 Μαρτίου στις 21:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας για τις ομαδικές τιμές μας!

Γιαννης Μανιάς τμήμα promotion
Πληρ. 2810 253354 – 6932 858624 – 6939 11 11 12

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Στο νοσοκομείο 44χρονη μετά τον εμβολιασμό της με Astrazeneca

Βενιζέλειο

Στην Αιματολογική Κλινική του Βενιζελείου Νοσοκομείου νοσηλεύεται μία 44χρονη γυναίκα, μετά τον εμβολιασμό της κατά του κορωνοίού, με το εμβόλιο της AstraZeneca.

Πρόκειται για ένα ακόμα περιστατικό που θορυβεί τις υγειονομικές αρχές του τόπου, μετά την περίπτωση του 35χρονου από την Ιεράπετρα.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο Διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του Βενιζελείου, Χάρης Λυδάκης, "η γυναίκα εμβολιάστηκε πριν από περίπου 13 ημέρες και λίγο μετά άρχισε να εμφανίζει ήπια συμπτώματα. Στο Βενιζέλειο νοσηλεύεται από την περασμένη Τετάρτη".
Όπως λέει ο κ. Λυδάκης, η γυναίκα εμφάνισε θρομβοπενία με μία πιθανότητα θρόμβωσης και διαταραχής στην πηκτικότητα του αίματος και συμπλήρωσε πως όλες οι εξετάσεις στις οποίες έχει υποβληθεί μέχρι στιγμής δεν δείχνουν κάποια άλλη νόσο που θα μπορούσε να εμφανίσει το πρόβλημα πηκτικότητας στο αίμα της. Ηπερίπτωση της 44χρονης, ελέγχεται και παρακολουθείται στενά προκειμένου να διαπιστωθεί εάν συνδέεται με το εμβόλιο της Astrazeneca" κατέληξε ο κ. Λυδάκης.

Λίγο αργότερα εκδόθηκε ανακοίνωση για το περιστατικό από τη Διοιίκηση του Βενιζελείου η οποία αναφέρει τα εξής:

"Στην Αιματολογική Κλινική του Νοσοκομείου μας νοσηλεύεται γυναίκα 44 ετών η οποία προσήλθε με άτυπα ενοχλήματα και εργαστηριακές διαταραχές πηκτικότητας και θρομβοπενίας.

Είχε εμβολιασθεί με την πρώτη δόση εμβολίου Astra Zeneca, πρό 7ημέρου από την εισαγωγή της.

Γίνεται διερεύνηση για υποκείμενα νοσήματα, καθώς και πιθανή συσχέτιση με τον εμβολιασμό.

Λαμβάνει θεραπεία σύμφωνα με τα διεθνή πρωτόκολλα."

Διαβάστε επίσης:

Έκκληση από Κρητικό: Βοηθήστε να βρεθεί ο οδηγός που με χτύπησε (φωτο)

Κρήτη: Συναγερμός για 23χρονο που ήπιε ποντικοφάρμακο