Κρήτη

Ηράκλειο

Πολιτισμός

Περισσότερα

"Αμα βραδιάσει" στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης

Ο Σεπτέμβρης στο Ιστορικό Μουσείο Κρήτης ξεκινά μουσικά, με την εμφάνιση του Γιώργη Μανωλάκη και του Παύλου Σπυρόπουλου, την ερχόμενη Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014, ώρα 21.00, στον κήπο του Μουσείου.

Το “Duo” συμπράττει σε ένα μουσικό ταξίδι με πρωτότυπα ηχοχρώματα, παίζοντας και αυτοσχεδιάζοντας πάνω σε νέες συνθέσεις  του Γιώργη Μανωλάκη, εμπνευσμένες από την μουσική της Κρήτης αλλά και διαφόρων άλλων μουσικών παραδόσεων.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν το ποτό τους στους υπαίθριους χώρους του Μουσείου  και να περιηγηθούν τις μόνιμες εκθέσεις του με το μειωμένο εισιτήριο των 3€. Στην τιμή του εισιτηρίου συμπεριλαμβάνεται και η είσοδος στην περιοδική έκθεση του Ιστορικού Μουσείου Κρήτης Ο Δ. Θεοτοκόπουλος μεταξύ Βενετίας και Ρώμης (21.6-25.10.2014).

Το βράδυ της Τετάρτης το Ιστορικό Μουσείο θα είναι ανοιχτό από τις 20.00΄ ως τα μεσάνυχτα.
Στο διάστημα αυτό θα λειτουργεί το πωλητήριο και το
bar του Μουσείου.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο - 28η Οκτωβρίου: Με υπερηφάνεια η παρέλαση (φωτογραφίες)

παρέλαση στο Ηράκλειο

Υπερηφάνεια σήμερα στο Ηράκλειο, στη παρέλαση για την 28η Οκτωβρίου, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις για την εθνική μας επέτειο.

Μετά από δύο χρόνια εξαιτίας του κορωνοϊού, μαθητές και τμήματα στρατού επέστρεψαν, στο πλαίσιο των καθειρωμένων εκδηλώσεων.

 

 

 

 

 

 

Ο καιρός, παρά τις προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν χάλασε τις εκδηλώσεις και η παρέλαση πραγματοποιήθηκε κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη (φωτο)

Η 5η Μεραρχία Κρητών στο Αλβανικό μέτωπο (φωτογραφίες)

ESPA BANNER