Κρήτη

Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Δωρεάν σεμινάριο για την ψυχοσωματική νοημοσύνη στο Ηράκλειο

ψυχοσωματικη νοημοσυνη

«Στην Ψυχοσωματική Νοημοσύνη όραμά μας είναι να ζούμε σε μια κοινωνία ανθρώπων όπου θα κυριαρχεί η έμπνευση, η έκφραση και το πάθος για ζωή».

Η Ομάδα βασιζόμενη στη σύγχρονη γνώση και την εμπειρία των Νευροεπιστημών, προσφέρει γνωστικά και εμπειρικά ερεθίσματα ώστε να γίνει κατανοητή η συνεργατική σχέση μεταξύ Συναισθηματικού, Πνευματικού και Σωματικού επιπέδου. Μέσα από αυτή τη διαδικασία μπορεί να δημιουργηθεί ένα νέο πεδίο δυνατοτήτων για τη ζωή όλων μας.

ψυχοσωματικη νοημοσυνη

ψυχοσωματικη νοημοσυνη, by meropi

Υπάρχει ένα ολόκληρο πρόγραμμα εκπαίδευσης πάνω σ’ αυτό, όμως η επόμενη δράση είναι την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015 με ένα ΔΩΡΕΑΝ μονοήμερο σεμινάριο από 09:30 έως 17:00 στο ξενοδοχείο AQUILA ATLANTIS Υγείας 2 Ηράκλειο, Κρήτης. Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο Λεωνίδας Καστρινάκης ο οποίος μέσα από την επαγγελματική του πορεία στον τομέα υγείας, την εκπαίδευση του στον ανθρώπινο εγκέφαλο και στην ανθρώπινη συμπεριφορά, θα προσπαθήσει να κάνει κατανοητό την σχέση του ψυχικού με τον σωματικό πόνο, αλλά και πως μπορούμε να ζήσουμε μια ζωή εξέλιξης και δημιουργίας.

«Σκοπός μας με αυτό το σεμινάριο, είναι να δώσουμε την δυνατότητα σε όλους να έχουν ΔΩΡΕΑΝ πρόσβαση σε γνώση που αφορά την υγεία, την επικοινωνία και την προσωπική τους ανάπτυξη», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 

Κρήτη

Κρήτη - καιρός: Σε άνοδο η θερμοκρασία στο νησί (βίντεο)

καλοκαίρι παραλία διακοπές διάβασμα γυναίκα

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός σήμερα Σάββατο 19 Ιουνίου στην Κρήτη, με τον υδράργυρο να βρίσκεται σε ανοδική πορεία.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Δείτε το βίντεο του meteo.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο: Έφοδος της ΕΛ.ΑΣ μέρα - μεσημέρι σε καφενείο - Δέκα συλλήψεις

Αρναουτάκης: Πρώτη νίκη για το κρητικό ελαιόλαδο και την Περιφέρεια Κρήτης