Κρήτη

Ηράκλειο

Εκδηλώσεις

Αναβάλλεται η βραδιά jazz μουσικής με το μουσικό σχήμα «JAZOO»

jazoo αφίσα

Η βραδιά jazz μουσικής  με το μουσικό σχήμα «JAZOO» που έχει προγραμματιστεί την Κυριακή 22 Νοεμβρίου στο Πολύκεντρο Νεολαίας στις 20:00  ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ  για τεχνικούς λόγους και θα πραγματοποιηθεί αρχές  Δεκεμβρίου. Η νέα ημερομηνία  θα ανακοινωθεί.

Κρήτη

Συνάντηση Κουράκη - Βλατάκη για θέματα του Τουρισμού

koyrakis_-vlatakis.jpg

Συνεργασία για τα κυριότερα προβλήματα του τουριστικού τομέα είχαν σήμερα ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης Γιάννης Κουράκης και ο Πρόεδρος των Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Μιχάλης Βλατάκης, στα γραφεία της ΠΕΔ.

Όπως έγινε γνωστό, κατά τη συνάντηση συγκεκριμενοποιήθηκαν οι προτάσεις των δυο φορέων, για τους αναγκαίους κανόνες, κάτω από τους οποίους θα πρέπει να γίνει το άνοιγμα της τουριστικής σεζόν στην Κρήτη την φετινή περίοδο. Και τούτο, σε συνδυασμό με τα αναγκαία μέτρα που θα πρέπει να ισχύουν για την προστασία των πολιτών από την πανδημία.

Οι κ. κ. Κουράκης και Βλατάκης συζήτησαν επίσης για την ανάγκη στήριξης των εργαζομένων αλλά και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον Τουρισμό μέχρι να ομαλοποιηθούν οι υγειονομικές συνθήκες και παράλληλα συμφώνησαν στην ανάγκη εμβολιασμού των ανθρώπων του Τουρισμού πριν από την έναρξη της περιόδου.

Ο Γιάννης Κουράκης τόνισε ότι η ΠΕΔ Κρήτης έχει εγκαίρως καταθέσει συγκεκριμένες προτάσεις για να είναι όσο το δυνατόν ασφαλέστερη και αποδοτική η φετινή τουριστική περίοδος.

Το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της Κρήτης, η μεγάλη πολιτισμική και πολιτιστική παράδοση της προσφέρουν στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία και σε συνδυασμό με το σύγχρονο και ανεπτυγμένο πλέγμα υψηλού επιπέδου ξενοδοχειακών μονάδων αλλά και τις αξιόπιστες υποδομές δημόσιας Υγείας με εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό αναδεικνύουν το νησί μας ως ένα ασφαλή διεθνή προορισμό, δήλωσε ο Γιάννης Κουράκης.

Ειδήσεις σήμερα 

Κρήτη - Κορωνοϊός: "Παράθυρο" για τη λειτουργία καταστημάτων τις Κυριακές - Τι προβλέπεται

Κορωνοϊός - Πελώνη για Κρήτη: Οι μεταλλάξεις προσέγγισαν το 90% των νέων κρουσμάτων

Δήμος Ηρακλείου: Συνεδριάζει η οικονομική επιτροπή - Τα θέματα