Κρήτη

Ηράκλειο

Αστυνομικά

Ηράκλειο: Αναβολή στη δίκη των αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ

omada_dias.jpg

Αναβολή για τις 27 Ιουνίου 2016 πήρε η εκδίκαση της υπόθεσης τραυματισμού δύο ατόμων, ενός ενήλικου και ενός ανήλικου στο Ηράκλειο, μετά από καταδίωξη του δικύκλου τους από την ομάδα ΔΙΑΣ. Το περιστατικό είχε σημειωθεί τον Ιανουάριο του 2013 στην παραλιακή λεωφόρο της πόλης, όπου μετά από καταδίωση η μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο άτομα έπεσε από το δρομο στο πρανές και από ύψος 10 περίπου μέτρων με συνέπεια τον σοβαρό τους τραυματισμό και την πολυήμερη νοσηλεία τους στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ηρακλείου.

Αρχικά τα δύο νεαρά άτομα με το δίκυκλο το οποίο δεν είχε αριθμό κυκλοφορίας, δεν είχαν σταματήσει σε έλεγχο που τους ζητήθηκε στην πλατεία Ελευθερίας από τους αστυνομικούς, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει η καταδίωξη στους δρόμους του Ηρακλείου.

Στο εδώλιο κάθονται δύο αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ οι οποίοι αντιμετωπίζουν την κατηγορία της βαριάς σωματικής βλάβης κατά συρροή. Από την πρώτη στιγμή, το πλήρωμα της ομάδας ΔΙΑΣ είχε κατηγορηθεί για το περιστατικό και για την εκτροπή της μηχανής, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες στη δικογραφία περιλαμβάνεται και η μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα που ισχυρίζεται ότι είδε το συμβάν εκείνο το βράδυ.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τα κρούσματα στην περιοχή προκαλούν ανησυχία

κρούσματα κορωνοϊού

Ανησυχία έχει προκαλέσει στην περιοχή του Δήμου Βιάννου και συγκεκριμένα στον Αμιρά, ο εντοπισμός αρκετών κρουσμάτων κορωνοϊού, γεγονός που κινητοποίησε τις υγειονομικές αρχές.

Την ερχόμενη Δευτέρα, μάλιστα, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα πραγματοποιήσει στην περιοχή rapid test στον πληθυσμό.

 

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - κορωνοϊός: Της έκαναν πενταπλή δόση του εμβολίου!

Ηράκλειο: Μαθητές διαγνώσθηκαν με κορωνοϊό μετά την κηδεία συμμαθητή τους

 

ESPA BANNER