Κρήτη

Περισσότερα

Παράταση αιτήσεων για το Κέντρο δια βίου Μάθησης στο Μαλεβίζι

Οι περισσότερες από 800 αιτήσεις συμμετοχής, που συγκεντρώθηκαν στην πρώτη φάση της διαδικασία υποβολής στα τμήματα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μαλεβιζίου, οδήγησαν στη δημιουργία και δεύτερης περιόδου αιτήσεων-εγγραφών, από τη Δευτέρα 7 έως την Παρασκευή 11 Απριλίου 2014. Οι θεματικές ενότητες στις οποίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή, είναι:

  • Οικονομία - Επιχειρηματικότητα
  • Ποιότητα ζωής – Περιβάλλον
  • Νέες Τεχνολογίες
  • Γλώσσα και Επικοινωνία
  • Πολιτισμός και Τέχνη

 Τα προσφερόμενα προγράμματα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν ενήλικες κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης. Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα απαιτείται η υποβολή φωτοτυπίας του δελτίου ταυτότητας και η συμπλήρωση της σχετικής αίτησης, η οποία διατίθεται από τα γραφεία του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Μαλεβιζίου στην πλ. Μ. Κατσαμάνη, από τα Κ.Ε.Π. Γαζίου, Τυλίσσου, Κρουσώνα, καθώς και μέσα από την ιστοσελίδα του δήμου www.malevizi.gr

 Η παρακολούθηση όλων των μαθημάτων είναι δωρεάν και με την επιτυχή ολοκλήρωσή τους, χορηγείται στον εκπαιδευόμενο βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Οι αιτούντες έχουν δυνατότητα επιλογής έως και 3  εκπαιδευτικών προγραμμάτων με σειρά προτίμησης, ενώ θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Όσοι υπέβαλλαν ήδη αίτηση κατά την πρώτη περίοδο εγγραφών, έχουν τη δυνατότητα υποβολής και νέας, με την προϋπόθεση να μην δηλώσουν ξανά τα ίδια προγράμματα.

 Για πληροφορίες μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνούν με τις υπεύθυνες του προγράμματος Σακαβάρα Ευαγγελία-Δωροθέα (υπ. εκπαίδευσης) και Περυσινάκη Αγάπη (υπ. οργάνωσης), στα τηλέφωνα 2813400614, 2813400611, κάθε Τρίτη 09:30-12:30, Τετάρτη 09:30-12:30 και Πέμπτη 09:30-12:30. Email επικοινωνίας: kdvm.malevizi@gmail.com

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής