Κρήτη

Διάφορα

Η Κρήτη στην καμπάνια "We Discover Greece"

Πρόκειται για την καμπάνια «We Discover Greece» που καλεί όλο τον κόσμο να μοιραστεί διαδικτυακά τη «δική του Ελλάδα".
«Είσαι μέσα»; Αυτή είναι η πρώτη ερώτηση στην οποία καλείται να απαντήσει ο επισκέπτης της σελίδας discovergreece.com και αν πλοηγηθεί για λίγο και δει τις μαγικές εικόνες που προσφέρει η Ελλάδα από άκρη σε άκρη, τότε σίγουρα η απάντησή του θα είναι θετική – όπως θετικά έχουν απαντήσει μέχρι στιγμής 12.540 Έλληνες, αριθμός που συνεχώς αυξάνεται!

Στόχος της καμπάνιας είναι η προβολή και η προώθηση του ελληνικού τουριστικού προϊόντος σε όλο τον πλανήτη και η ανάδειξη της Ελλάδας σε κορυφαίο τουριστικό προορισμό.

Η Κρήτη, συμμετέχει ήδη με 25 φωτογραφίες που πραγματικά την βγάζουν ασπροπρόσωπη τιμούν.

Δείτε μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες.(στη κεντρικη φωτο , η παραλία Φοίνικας , δυτικά του Λουτρού στα νότια του νομού Χανίων)

bungee jumping στην Αράδαινα

ΕΛΑΦΟΝΗΣΙ

ΠΡΕΒΕΛΗ

ΦΑΡΑΓΓΙ ΡΙΧΤΗ

ΣΠΙΝΑΛΟΓΚΑ

 

 

Κρήτη

Ο καιρός στην Κρήτη: Αποπνικτικός συνδυασμός Παρασκευή και Σάββατο

ηράκλειο αφρικανική σκόνη

Η θερμοκρασία αναμένεται να παρουσιάσει αύριο σημαντική άνοδο στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας, καθώς και μικρή πτώση στα κεντρικά τμήματα, ενώ το Σάββατο θα σημειώσει αισθητή άνοδο σε ολόκληρη τη χώρα.

Συνολικά, σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/Meteo.gr, το διήμερο Παρασκευής και Σαββάτου η άνοδος της θερμοκρασίας στη Δυτική Ελλάδα θα είναι της τάξης των 10 βαθμών Κελσίου και ακόμα μεγαλύτερη στην Κρήτη.

 

Παράλληλα, σύμφωνα με το προγνωστικό σύστημα DUSTMeteo του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr, λόγω της επικράτησης ανέμων νότιων διευθύνσεων στην ευρύτερη περιοχή της Ελλάδας, αναμένεται να εκδηλωθεί έντονη μεταφορά αφρικανικής σκόνης. Η ημέρα με τις μεγαλύτερες συγκεντρώσεις σκόνης θα είναι το Σάββατο.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Χρηματιστήριο Αθηνών: Ένατη σερί ανοδική συνεδρίαση - Έκλεισε στις 905 μονάδες

Ηράκλειο: Μήνυση σε διευθυντή Λυκείου από γονέα - αρνητή του self test

Σερβία: Η χώρα θα παράγει 20 με 30 εκατομμύρια εμβόλια για τον κορονοϊό τον χρόνο