Κρήτη

Αστυνομικά

22 αλλοδαποί επιχείρησαν να ταξιδέψουν παράνομα απο το αεροδρόμιο του Ηρακλείου

Είκοσι δύο αλλοδαποί συνελήφθησαν για πλαστογραφία στον Κρατικό Αερολιμένα Ηρακλείου, κατά το τελευταίο διήμερο 21 και 22.06.2014

Επιχείρησαν, να ταξιδέψουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, για Ιταλία, Ουγγαρία, Βέλγιο και Ολλανδία

Συγκεκριμένα συνελήφθησαν, 16 αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας, ηλικίας από 19 έως 54 ετών, 35χρονη υπήκοος Γεωργίας και 44χρονος υπήκοος Ερυθραίας, για πλαστογραφία πιστοποιητικών.

Ειδικότερα, σε γενόμενο αστυνομικό έλεγχο, επέδειξαν στους αστυνομικούς πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα οι πέντε από τους Σύριους και η 35χρονη υπήκοος Γεωργίας, για Μιλάνο Ιταλίας και οι έντεκα Σύριοι με τον 44χρονο υπήκοο Ερυθραίας, για Βουδαπέστη Ουγγαρίας.

Επιπλέον, το μεσημέρι της Κυριακής συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί υπήκοοι Συρίας ηλικίας 29 και 50 ετών, διότι επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, προκειμένου να αναχωρήσουν από τη χώρα με προορισμό τις Βρυξέλλες Βελγίου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας συνελήφθησαν ακόμη δύο αλλοδαποί υπήκοοι Αφγανιστάν, ηλικίας 24 και 19 ετών για πλαστογραφία πιστοποιητικών, οι οποίοι θα αναχωρούσαν από τη χώρα με προορισμό το Άμστερνταμ Ολλανδίας.

Κρήτη

Χανιά

Κρήτη: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια του 60χρονου κτηνοτρόφου

Ερεύνα και διάσωση

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια για τον 60χρονο κτηνοτρόφο που χρειάστηκε να μεταφερθεί από τη δύσβατη περιοχή «Κατσιβέλι» των Λευκών Ορέων στα Χανιά στο πλησιέστερο νοσοκομείο καθώς αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση των αρχών καθώς ο 60χρονος έχει ιστορικό καρδιολογικού προβλήματος. Μάλιστα, ζητήθηκε η συνδρομή ελικοπτέρου, το οποίο έφθασε από τη Ρόδο και τον μετέφερε.

Ασθενοφόρο τον παρέλαβε και ο άνδρας διεκομίσθη στο νοσοκομείο Χανίων για τα περαιτέρω.

Στην επιχείρηση συμμετείχαν 6 πυροσβέστες από το κλιμάκιο Ανώπολης, 3  από το κλιμάκιο των Βρυσών, καθώς και ομάδα της ΕΜΑΚ από το Ηράκλειο.

Διαβάστε επίσης:

Κρήτη - Θανατηφόρο Τροχαίο: Οδηγός μηχανής έχασε ακαριαία τη ζωή του

Ηράκλειο - lockdown: Πότε θα ακούσουμε μουσική στα μαγαζιά - Πότε θα αρχίσουμε να... ξενυχτάμε

 

 

ESPA BANNER