Κρήτη

Αστυνομικά

Ηράκλειο: Σύλληψη 41χρονου με 22 κλοπές στο ... παλμαρέ του!

διαρρηξη

Μια σημαντική επιτυχία κατέγραψε η τοπική ΕΛΑΣ καθώς εξάρθρωσε 22 συνολικά υποθέσεις κλοπών και οι οποίες σύμφωνα με την αστυνομία είχαν πρωταγωνιστή έναν 41χρονο άνδρα ο οποίος συνελήφθη!

Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας, ο δράστης είχε αφαιρέσει από οικίες χρήματα, κοσμήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και διάφορα αντικείμενα συνολικής χρηματικής αξίας άνω των 100.000 ευρώ. Επιπλέον, ο 41χρονος συνελήφθη για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Οι 22 κλοπές και οι δύο επιπλέον απόπειρες κλοπής για τις οποίες κατηγορείται, σημειώθηκαν πό τον Απρίλιο 2014 έως και τον Σεπτέμβριο 2015 στην ευρύτερη περιοχή του Ηρακλείου.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στην σύλληψη του 41χρονου όταν ενημερώθηκαν για τα αποτελέσματα των εξετάσεων DNA οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα, με ταυτοποίηση του γεννετικού υλικού που είχε βρεθεί σε σπίτι το οποίο είχε διαρρήξει. Μάλιστα, το θύμα εκείνης της διάρρηξης ήταν εν ενεργεία αστυνομικός!

Από την στιγμή που στα εργαστήρια της ΕΛΑΣ έγινε η ταυτοποίηση του δράστη, ήταν θέμα χρόνου και η σύλληψή του, όπως και τελικά έγινε... Η αστυνομία αναζητά μάλιστα και άλλο ένα άτομο, ως συνεργό στον 41χρονο.

Κρήτη

Ηράκλειο

Σύνδεσμος Πωλητών Πετρελαιοειδών: Συνάντηση της διοίκησης με Συριγωνάκη

βενζίνη

Συνάντηση με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Ηρακλείου κ. Νικόλαο Συριγωνάκη πραγματοποίησε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Πωλητών Πετρελαιοειδών Ηρακλείου, όπου, σε πλαίσια άριστης συνεργασίας, συζητήθηκαν τα τρέχοντα αλλά και χρονίζοντα θέματα, οι ανησυχίες και οι στρεβλώσεις που ταλανίζουν τους πρατηριούχους - μέλη του Συνδέσμου και τον κλάδο γενικότερα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τον Αντιπεριφερειάρχη για την ουσιαστική ανταπόκριση και την διάθεσή του να συνδράμει στην εξομάλυνση των προβλημάτων και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων του κλάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Αρκαλοχώρι: Συνεχίζεται ο "χορός" των μετασεισμών

Κρήτη - ΔΕΔΔΗΕ: Που θα γίνουν προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος

 

ESPA BANNER