Κρήτη

Αστυνομικά

Χανιά

Με 450 γραμμάρια κάνναβης, συνελήφθη 45χρονος Χανιώτης

Για κατοχή ναρκωτικών ουσιών συνελήφθη, ένας 45χρονος Χανιώτης, ενώ κατασχέθηκαν, περισσότερα από 450 γραμμάρια κάνναβης

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, πραγματοποιήθηκε έρευνα από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε Χανίων , στο σπίτι του συλληφθέντα, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, τρείς (3) αυτοσχέδιες συσκευασίες, που περιείχαν συνολικά, 456 γραμμάρια κάνναβης.

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Διαμαρτυρία των συμβασιούχων εργαζομένων στο νέο διεθνές αεροδρόμιο

Από την πορεία διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο.

Με απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχή 100% των εργαζομένων συμβασιούχων στο έργο «Μελέτη – Κατασκευή – Χρηματοδότηση – Λειτουργία – Συντήρηση και Εκμετάλλευση του Νέου Διεθνούς Αερολιμένα Ηρακλείου Κρήτης & Μελέτη – Κατασκευή και Χρηματοδότηση των Οδικών Συνδέσεων» πραγματοποιήθηκε σήμερα η τετράωρη στάση εργασίας.

Οι εργαζόμενοι πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Κρήτης, όπου επέδωσαν ψήφισμα στην Συντονίστρια. Στην συνέχεια έκαναν πορεία σε κεντρικούς δρόμους της πόλης και κατέληξαν στην Περιφέρεια Κρήτης όπου κι εκεί επέδωσαν το ψήφισμα στον Αντιπεριφερειάρχη.

Οι εργαζόμενοι "διατράνωσαν πως θα διεκδικήσουν με κάθε τρόπο την καταβολή των δεδουλευμένων τους και την καλυτέρευση των συνθήκων εργασίας στο εργοτάξιο. Δήλωσαν  το παρόν για τον αγωνιστικό εορτασμό της Πρωτομαγιάς και την ετοιμότητα να απατήσουν απεργιακά στο αντεργατικό Αρμαγεδδών που ετοιμάζει η κυβέρνηση και το Υπουργείο Εργασίας, φωνάζοντας το σύνθημα «Εμείς διεκδικούμε τα δικαιώματα μας, καλύτερη ζωή για μας και τα παιδιά μας»", όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Συνδικάτου Οικοδόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το Συνδικάτο Οικοδόμων στους απλήρωτους εργατοτεχνίτες στο εργοτάξιο του νέου αεροδρομίου

ΚΚΕ: Στη Βουλή τα αιτήματα του Συνδικάτου Οικοδόμων Ηρακλείου