Κρήτη

Αστυνομικά

Ηράκλειο

Μπαλκόνι - κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια στην "καρδιά" του Ηρακλείου (φωτογραφίες)

Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα και πιο ιστορικά κτίρια που βρίσκονται στην "καρδιά" του Ηρακλείου. Ο λόγος για το Δικαστικό Μέγαρο της πόλης, επί της οδού Δικαιοσύνης.

Η ασφάλεια των πολιτών σε ένα δημόσιο κτίριο από όπου καθημερινά διέρχονται εκατοντάδες κόσμου θα έπρεπε να είναι ένα από τα πρωτεύοντα ζητήματα των αρμοδίων, κάτι που δυστυχώς δεν συμβαίνει.

Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, αναφερόμαστε στο μπαλκόνι που βρίσκεται στην ανατολική πλευρά του Δικαστικού Μεγάρου. Το μπαλκόνι έχει χαρακτηριστεί ως "επικίνδυνο", ωστόσο η πρόσβαση σ' αυτό δεν είναι αποκλεισμένη, με αποτέλεσμα οποιοσδήποτε θέλει να μπορεί να βγει σ' αυτό...

Κάτω μάλιστα από το μπαλκόνι, βρίσκεται πάρκινγκ για τα αυτοκίνητα των δικαστικών λειτουργών, το οποίο επίσης είναι ανοιχτό, με χιλιάδες κόσμου που δεν έχουν ιδέα για την επικινδυνότητα του μπαλκονιού, να περνούν καθημερινά από το σημείο.

 

Νικόλας Αγγελίνος

Κρήτη

Ηράκλειο

Βενιζέλειο Νοσοκομείο: Ένα μεγάλω "ευχαριστώ" στον χειρουργό Γιώργο Παππά

γιώργος παππάς

Ενα μεγάλο ευχαριστώ απευθύνει η Αφροδίτη Παπαντωνάκη, στον υπεύθυνο του Τμήματος Αμφιβληστροειδούς της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Βενιζελείου Νοσοκομείου Γιώργο Παππά, μετά την περιπέτεια με την υγεία της.

Η κα Παπαντωνάκη αναφέρει στο ευχαριστήριο:

"Όσον και να ψάχνω τα ορυχεία των λέξεων αδυνατώ να βρω λέξεις κατάλληλες , να τις φέρω κοντά, για να εκφράσω το εγκάρδιο μεγάλο μου ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στον Διευθυντή Χειρουργό Οφθαλμίατρο Υαλοειδούς Αμφιβληστροειδούς κον ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΑΠΠΑ για την πολυεπίπεδη και προπάντων ΙΑΜΑΤΙΚΗ του συμπαράσταση στην πρόσφατη δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου.

Οι Κρητικοί να ναι σίγουροι ότι ο κος ΠΑΠΠΑΣ και οι Συνεργάτες του αποτελούν την Σύγχρονη Κολυμβήθρα του Σιλωάμ στο χώρο που υπηρετούν του ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟΥ–ΠΑΝΑΝΕΙΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ.

Σας είμαι ευγνώμων

Αφροδίτη Παπαντωνάκη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ηράκλειο - δημοτικά τέλη: Αύξηση - σοκ 30% - 40% !

Αθήνα: Μαχαίρωσαν 16χρονο μαθητή μέσα σε σχολείο

Πέραμα: Στην εισαγγελία Πειραιά οι επτά αστυνομικοί για την αιματηρή καταδίωξη

ESPA BANNER