Κρήτη

Αστυνομικά

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ελεύθερο με χρηματική εγγύηση "μαμούθ" το ζευγάρι των επιχειρηματιών

Ελεύθερο με περιοριστικούς όρους, με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα, αφέθηκε το ζευγάρι των επιχειρηματιών που κατηγορείται για την έκδοση εικονικών τιμολογίων πολλών εκατομμυρίων ευρώ.

Ωστόσο, το ζευγάρι θα πρέπει να καταβάλλει υψηλές χρηματικές εγγυήσεις. Συγκεκριμένα, στον άνδρα επιβλήθηκε χρηματική εγγύηση 80.000 ευρώ, ενώ στη σύζυγό του εγγύηση ύψους 20.000 ευρώ.

Και στους δύο απαγορεύτηκε η έξοδος από τη χώρα, ενώ είναι ακόμη υποχρεωμένοι να εμφανίζονται μια φορά το μήνα στο Α.Τ. της περιοχής τους.

Σημειώνεται πάντως ότι το ζευγάρι αρνείται τις κατηγορίες που του προσάπτουν και υποστηρίζει ότι τα τιμολόγια που κατά την Οικονομική Αστυνομία είναι εικονικά, αντιστοιχούν σε πραγματικές συναλλαγές.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Τα τρία κινητά... δεν ήταν δικά του

κινητό τηλέφωνο

Συνελήφθη χθες το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Ηρακλείου από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ) του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου ένας αλλοδαπός κατηγορούμενος για κλοπή.

Του έγινε έλεγχος κατά τη διάρκεια του οποίου βρέθηκαν την κατοχή του και κατασχέθηκαν τρία κινητά τηλέφωνα την κατοχή των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Από την αστυνομική έρευνα και προανάκριση της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ηρακλείου προέκυψε ότι ένα από τα κινητά το είχε αφαιρέσει σε προγενέστερο χρόνο από μία γυναίκα.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πέτσας - κορωνοϊός: Εκτιμούμε ότι στα μέσα Μαρτίου θα ανοίξει η αγορά

Παγόβουνο στο μέγεθος του Παρισιού αποσπάστηκε από την Ανταρκτική

Κρήτη - κορωνοϊός: Στο "κόκκινο" το μισό νησί - Όλα τα μέτρα