Κρήτη

Αγροτικά

Προβληματίζει τους αγρότες της Κρήτης η διάλυση των μπλόκων στη Θεσσαλία

Περιπλέκει λίγο την κατάσταση  και αποδυναμώνει στην προσπάθεια  άσκησης πίεσης στο υπουργείο οικονομικών για αλλαγές στο φορολογικό η διάλυση των αγροτικών μπλόκων στην κεντρική Ελλάδα πράγμα που αναπόφευκτα επηρεάζει και τις κινήσεις των Κρητικών αγροτών αναφορικά με τον ίδιο πρόβλημα.

Βέβαια όπως διαβεβαιώνουν από την ΟΑΣΝΗ, πρόθεση τους δεν είναι να σταματήσουν να αγωνίζονται για ουσιαστικές αλλαγές στο φορολογικό αν και τώρα πρέπει να εξετάσουν μορφές αγώνα διαφορετικές από εκείνες που προηγούμενου διαστήματος.

Η Πρωτοβουλία για την ανασυγκρότηση του αγροτικού συνδικαλιστικού κινήματος, στην οποία μετέχει και η Κρήτη, θα θέσει επί τάπητος το τι μέλλει γενέσθαι σε συνεδριάσεις που θα πραγματοποιήσει τις επόμενες ημέρες, ενώ και η ΟΑΣΝΗ θα έλθει σε επαφή με τους εκπροσώπους των αγροτών στην υπόλοιπη Κρήτη για να αξιολογήσουν την κατάσταση και να δράσουν ανάλογα.

Όπως λένε μέλη της Διοίκησης της ΟΑΣΝΗ ,παρότι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την παγκρήτια κινητοποίηση της περασμένης Πέμπτης, έχουν υποχρέωση να συνεχίσουν την προσπάθεια. Κι αυτό  γιατί πολύ απλά τα νέα φορολογικά μέτρα που τους αφορούν δεν είναι εφαρμόσιμα κι αυτό δεν το έχουν συνειδητοποιήσει ούτε οι ίδιοι οι αγρότες  που σε λίγο θα κληθούν να πληρώσουν φόρους από έσοδα που δεν έχουν ,ενώ κι εκείνοι που αποφασίζουν , δηλαδή οι βουλευτές ,απλά επιδίδονται σε ανέξοδες ερωτήσεις και ανακοινώσεις χωρίς να κάνουν κάτι που θα τους βοηθήσει ουσιαστικά.

  Ε.Β

Κρήτη

Ηράκλειο

Τζανάκης - κορωνοϊός: Ίσως έρθουν μέρες με 3.000 κρούσματα

Νίκος Τζανάκης

Περαιτέρω μικρή αύξηση των ημερήσιων κρουσμάτων κορωνοϊού στον κυλιόμενο μέσο όρο εβδομάδας ξεπερνώντας τα 2450 κρούσματα, προβλπεπει το μοντέλο του Πανεπιστημίου Κρήτης, τα ευρήματα του οποιου δημοσίευσε σήμερα στην προσωπική του σελίδα στο facebook ο Καθηγητής Πνευμονολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης και Διευθυντής της Πνευμονολογικής Κλινικής του ΠΑΓΝΗ, Νίκος Τζανάκης. 

Δεν αποκλείεται να υπάρξουν λίγες ημέρες με νούμερα κοντά ή και οριακά πάνω από τις 3.000 ανά ημέρα, σημειώνει μεταξύ άλλων ο Νίκος Τζανάκης.

Δείτε την ανάρτησή του:

 

 

Καλημέρα σε όλους τους φίλους…. Αναρτούμε σήμερα τα ευρήματα του μοντέλου μας όπως απεικονίζονται μετά την ενσωμάτωση 20...

Δημοσιεύτηκε από Nikos Tzanakis στις Κυριακή, 7 Μαρτίου 2021

 

 

Διαβάστε επίσης:

Πόσα φλιτζάνια καφέ ανεβάζουν την χοληστερόλη

Ηράκλειο: Πήγαν να ανοίξουν αυτοκίνητο... με τους αστυνομικούς μέσα!

Ηράκλειο: Από τον δρόμο... στην εντατική μία γυναίκα