Κρήτη

Αγροτικά

Μετά τις γιορτές οι αγρότες θα απαντήσουν στους βουλευτές που τους αγνόησαν

Αμέσως μετά τις γιορτές οι εκπρόσωποι των αγροτών από την Κρήτη θα συναντηθούν και θα πάρουν αποφάσεις για το πως θα χειριστούν την κατάσταση μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου για το φόρο στα ακίνητα.

Ο πρόεδρος της ΟΑΣΝΗ Γιώργος Τζωρτζάκης ξεκαθαρίζει πως σε καμία περίπτωση αυτό που έγινε δεν θα το αφήσουν να περάσει έτσι και οι βουλευτές από την Κρήτη που στήριξαν με την ψήφο τους τη φορολόγηση των αγροτών θα υποστούν τις συνέπειες της ενέργειας τους.

Ο κ Τζωρτζάκης είναι αισιόδοξος πως μπορούν ,όπως συνέβη με πολλούς άλλους νόμους που ψηφίστηκαν αλλά ποτέ δεν εφαρμόστηκαν, να ωθήσουν τα πράγματα προς την αυτοκατάργηση και σε αυτό το νόμο.

Οι προτάσεις που υπάρχουν από μέρους των αγροτών για το χειρισμό της κατάστασης από δω και πέρα είναι πολλές. Και το ενδεχόμενο προσφυγής στη Δικαιοσύνη είναι ανοικτό και το να κληθούν όλοι οι συνάδελφοι τους να καταψηφίσουν όσους βουλευτές ψήφισαν ενάντια στους αγρότες και ουσιαστικά ενάντια στους ψηφοφόρους τους υφίσταται ως πρόταση.

Εκείνο που είναι σίγουρο, ανεξάρτητα από το τι θα επιλεγεί ,είναι πως η πράξη των βουλευτών που στήριξαν το νόμο ο οποίος φορολογεί τα ακίνητα, δεν θα ξεχαστεί τόσο εύκολα όσο κάποιοι ελπίζουν.

Κι αυτό επειδή οι αγρότες θεωρούν πως ένας μόνιμος φόρος στη γη τους αποτελεί ταφόπλακα και το τελειωτικό χτύπημα στην προσπάθεια τους να διατηρήσουν την περιουσία τους και να συνεχίσουν να την καλλιεργούν 

Κρήτη

Ηράκλειο

Πανελλήνιες 2021: Οι απαντήσεις στα Μαθηματικά από τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΕΝΑ

πανελληνιες ηρακλειο

Δεύτερη μέρα εξετάσεων στις Πανελλήνιες 2021 σήμερα για χιλιάδες υποψήφιους των ΓΕΛ, οι οποίοι κλήθηκαν να διαγωνιστούν σε Αρχαία, Βιολογία και Μαθηματικά.

Όσον αφορά τα Μαθηματικά η ΟΕΦΕ σχολίασε: "Τα θέματα κρίνονται βατά και κλιμακούμενης δυσκολίας. Εξετάζουν σχεδόν το σύνολο της ύλης και βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στο σχολικό βιβλίο."

Δείτε τις απαντήσεις στα Μαθηματικά από τον Φροντιστηριακό Όμιλο ΕΝΑ:

Ειδήσεις σήμερα

Κορωνοϊός - Λινού: Οι γυναίκες κάτω των 50 ετών να κάνουν εμβόλια mRNA

Δίκη Γιακουμάκη: Διακόπηκε για τις 6 Ιουλίου η εκδίκαση των 8 εφέσεων

Κουτσούμπας στη Βουλή: «Σκουπίδι» το εργασιακό νομοσχέδιο