Κοινωνία

Πολιτική

Παραπολιτικά

Ξανά στο προσκήνιο ο Λουκάς Παπαδήμος;

loukaspapadimos.jpg

Κανείς δεν μπορεί να πει έστω με ελάχιστη σιγουριά τι θα συμβεί την επόμενη μέρα σε περίπτωση που δεν καταλήξουν οι διαπραγματεύσεις με την τρόικα και η κυβέρνηση αναγκαστεί να αθετήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι στους δανειστές ή τους μισθωτούς και συνταξιούχους . Κι επειδή ο λύκος στην αναμπουμπούλα χαίρεται αυτή την περίοδο σύμφωνα με πληροφορίες του parapolitika.gr έχει αρχίσει να επανεμφανίζεται στο πολιτικό παρασκήνιο ο Λουκάς Παπαδήμος.

Ο πρώην πρωθυπουργός συζητά εντός και εκτός των τειχών με διάφορους αξιωματούχους προσδοκώντας επάνοδο η οποία όμως δεν θα είναι ίδια με την προηγούμενη φορά ούτε θα έχει την ίδια διάρκεια. Τώρα τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα και η αξιοπιστία της χώρας έχει πλήρως καταρρεύσει. 

Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης σε υπουργούς: "Φέτος ξεχάστε τις διακοπές"

υπουργικό συμβούλιο τηλεδιάσκεψη

Η πορεία του νομοθετικού έργου της κυβέρνησης αλλά και οι εξελίξεις με την πανδημία βρίσκονται επί τάπητος στη συνεδρίαση του Υπουργικού Συμβουλίου.

Ο πρωθυπουργός έδωσε συγχαρητήρια στους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς για την επιτυχή ολοκλήρωση των Πανελληνίων και αναφορικά με την πανδημία τόνισε πως «έχουμε κάθε λόγο εμείς και οι πολίτες να είμαστε συγκρατημένα αισιόδοξοι καθώς οι εμβολιασμοί προχωρούν».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξήρε το έργο της ΕΛΑΣ για την εξιχνίαση του του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά , ενώ επισήμανε στους υπουργούς πως φέτος δεν θα πρέπει να σκέφτονται τις διακοπές καθώς «ούτε οι μεταρρυθμίσεις της Κυβέρνησης δεν προβλέπεται να κάνουν διακοπές».

Ειδήσεις σήμερα 

ΕΛ.ΑΣ: Τι απαντά στην καταγγελία αλλοδαπού ότι βασανίστηκε να ομολογήσει για τα Γλυκά Νερά

Μήνυμα της Μαριέττας Γιαννάκου από το νοσοκομείο: «Οι ευχές πιάνουν τόπο»

ΚΙΝ.ΑΛ: Ψάχνουν υποψήφιους Δημάρχους και Περιφερειάρχες