Κοινωνία

Κρήτη

Ο Δήμος Μινώα Πεδιάδος τίμησε τον διοικητή της 133 Σ.Μ

kalogerakis.jpg

Σε μια σεμνή τελετή σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου και ο Δήμαρχος, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, τίμησαν το Σμηναγό κ. Άγγο Κωνσταντίνο, ο οποίος μετά από δυόμιση χρόνια θητείας, ως Διοικητής στην 133 Σμηναρχία Μάχης, στο Καστέλλι Πεδιάδας, μετατίθεται σε μονάδα της Αθήνας.
Ο Δήμαρχος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, αναφέρθηκαν στη συνεργασία που είχαν, με το Διοικητή και τη μονάδα, σε όλα τα θέματα που αφορούσαν την περιοχή και το Δήμο.
Ευχαρίστησαν τον Διοικητή κ . Άγγο Κωνσταντίνο, για την άμεση ανταπόκρισή του, στην επίλυση των όποιων ζητημάτων κλήθηκαν από κοινού να αντιμετωπίσουν.
Ο Δήμαρχος, κ. Ζαχαρίας Καλογεράκης, παρέδωσε τιμητική πλακέτα, σε ανάμνηση των υπηρεσιών που προσέφερε ο Διοικητής, στο Δήμο.
Ο κ. Άγγος Κωνσταντίνος, ευχαρίστησε με τη σειρά του, το σύνολο των Δημοτικών Συμβούλων του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, και δεσμεύτηκε ότι θα είναι πάντα φίλος και συμπαραστάτης στο Δήμο απ’ όποια θέση κι αν βρίσκεται.   
 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Νέο σοβαρό τροχαίο με νεαρό δικυκλιστή

τροχαίο με μηχανή

Νέο πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε περίπου στις 7 το πρωί σήμερα Τρίτη, 3 Αυγούστου, στην περιοχή της Αμμουδάρας, στο Ηράκλειο. 

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ παρέλαβαν σε κρίσιμη κατάσταση έναν 29χρονο δικυκλιστή και τον διεκόμισαν στο εφημερεύον νοσοκομείο, στο Βενιζέλειο

Ο νεαρός φέρει βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζελείου Κώστα Τερζάκη, οι γιατροί θα εκτιμήσουν αν θα χρειαστεί χειρουργική επέμβαση.

Εν τω μεταξύ λίγες ώρες νωρίτερα, στην περιοχή Μισίρια στο Ρέθυμνο, ένας 50χρονος άνδρας, επίσης οδηγός δικύκλου, έχασε τη ζωή του, όταν η μηχανή που οδηγούσε ανετράπη της πορείας της, ανεβάζοντας και άλλο τη μακάβρια λίστα των θυμάτων του σύχρονου "Μινώταυρου" της Κρήτης, της μάστιγας των τροχαίων. 

φώτο αρχείου

ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Καύσωνας: Επιμένουν οι πολύ υψηλές θερμοκρασίες στην Κρήτη