Κοινωνία

Κρήτη

Ηράκλειο

'Εκοψαν το νερό σε 8μελή οικογένεια στην Αγία Τριάδα - 'Εκκληση για βοήθεια

spiti.jpg

Με έξι παιδιά και άνεργους τους γονείς εδώ και τρία χρόνια, η καθημερινότητα για οικογένεια από την Αγία Τριάδα Ηρακλείου, είναι εξαιρετικά δύσκολη και έγινε δυσκολότερη όταν, λόγω οφειλών, το νερό κόπηκε από τη ΔΕΥΑΗ.

Ο παππούς των παιδιών, και πατέρας της μητέρας, με σύνταξη 800 ευρώ, κάνει ότι μπορεί για να τους βοηθήσει, όμως τα χρήματα είναι λίγα. Το σπίτι όπου μένει η οικογένεια παραχωρήθηκε από μία συγγενή τους

Το χρέος των 450 ευρώ προς της ΔΕΥΑΗ είναι δυσβάστακτο, και αυτό που ζητά η οικογένεια, είναι όχι να της χαριστεί, αλλά να γίνει ένας διακανονισμός, ώστε να μπορέσουν να το αποπληρώσουν. Το ekriti.gr επικοινώνησε με τον πρόεδρο της ΔΕΥΑΗ Δημήτρη Φακουρέλη, ο οποίος είπε ότι θα ενημερωθεί για την υπόθεση και θα κάνει ότι μπορεί, ώστε να βοηθηθεί η οικογένεια.

Κρήτη

Τεταμένο το κλίμα στη δίκη για το διπλό φονικό που συγκλόνισε τα Ανώγεια (Βίντεο)

καλομοίρης ξυλούρης

Μέσα σε τεταμένο κλίμα ξεκίνησε νωρίς το πρωί στο Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Χανίων η δίκη για το διπλό φονικό στα Ανώγεια.

Η διαδικασία ξεκίνησε με καταθέσεις μαρτύρων ενώ ισχυρά ήταν τα μέτρα ασφαλείας από την αστυνομία, ωστόσο κατά την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας έγινε αντιληπτό πως η κόρη του θανόντος Λευτέρη Καλομοίρη και αδερφή του 30χρονου κατηγορουμένου ηχογραφούσε με το κινητό της τηλέφωνο την κατάθεση ενός μάρτυρα. Η γυναίκα συνελήφθη, η διαδικασία διεκόπη για την ερχόμενη Παρασκευή, ενώ συνολικά έχουν κληθεί 30 μάρτυρες επί του κατηγορητηρίου και της υπεράσπισης.

Δείτε το βίντεο:

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βασίλης Σκουλάς για το διπλό φονικό: Δεν το χωράει ο νους μας – Είμαι κατά των όπλων

Ο παπά Ανδρέας Κεφαλογιάννης για το φονικό στ' Ανώγεια