Κοινοβουλευτικά

Κρήτη

Γιάννης Μιχελογιαννάκης : "Τι αντέχει η κοινωνία και τι δεν θα αλλοιώσει την αριστερά"

μιχελογιαννακης

"Δυστυχώς, οι τρεις οριζόντιοι φόροι, ΦΠΑ, έκτακτη εισφορά αλληλεγγύης και ΕΝΦΙΑ είναι πραγματικότητα, όπως πραγματικότητα είναι και οι ιδιωτικοποιήσεις.
Αν προστεθεί και η οποιαδήποτε αύξηση του πρωτογενούς πλεονάσματος, η πραγματικότητα καθίσταται οδυνηρή και κανείς δεν μπορεί να το διαψεύσει.
Μόνη λύση είναι ικανή διαγραφή του χρέους και διεκδίκηση επενδυτικού προγράμματος, διαφορετικά η προσφυγή στις κάλπες θα πρέπει να ‘ναι μονόδρομος και για την αντοχή της κοινωνίας και για την μη αλλοίωση της φυσιογνωμίας της αριστεράς.
 
Γιάννης Μιχελογιαννάκης
Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου

 

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Συλλήψεις για την υπόθεση με την κοκαΐνη και τους δεκάδες πελάτες

ΟΠΚΕ

Τέσσερις συλλήψεις για την υπόθεση κοκαινης και μια δικογραφία η οποία περιλαμβάνει 69 συνολικά ονόματα, ήταν το αποτέλεσμα της μεγάλης αστυνομικής επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα και για την οποία σας είχε ενημερώσει από νωρίς το ekriti.gr και το Ράδιο Κρήτη.

Βασικός κατηγορούμενος είναι ένας 38χρνος από το Μονοφάτσι, ο οποίος και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις αρχές.

Κατά την διάρκεια των ερευνών, οι αστυνομικοί εντόπισαν στο σπίτι του ποσότητα  κοκαΐνης, 70 γραμμαρίων συνολικά. Επίσης στα χέρια των αρχών βρίσκονται 3 άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα 69 άτομα που αναφέρονται στην δικογραφία (πλημμεληματικού χαρακτήρα) φέρονται να ήταν πελάτες, καθώς η αστυνομία κατάφερε να τους ταυτοποιήσει μέσα από την πολύμηνη έρευνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κρήτη - κορωνοϊός: Άσκοπες μετακινήσεις και μάσκες έφεραν πρόστιμα

Κουφοντίνας: Απορρίφθηκε το αίτημα για διακοπή έκτισης της ποινής