Κοινοβουλευτικά

Κρήτη

Ηράκλειο

Μια είναι η λύση για την λίστα Λαγκάρντ, λέει ο Μιχελογαννάκης

michelogianakis.jpg

Μια είναι η λύση για την λίστα Λαγκάρντ, αναφέρει με ανακοίνωση του ο Βουλευτής Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννης Μιχελογιαννάκης. Συγκεκριμένα αναφέρει τα εξής:

Την έχουμε από το Σεπτέμβρη του 2010.
Ενάμιση χρόνο έκανε να την παραδεχτεί ο κ. Παπακωνσταντίνου.
Πήγε στο ΣΔΟΕ.
Την ξέχασε ο κ. Βενιζέλος
Την παίρνουν από ΣΔΟΕ και την μοιράζουν στις εφορίες.
Στις 31/12/15 παραγράφεται, λέγανε τότε. 
Τώρα καλοθελητές λένε ότι έχει ήδη παραγραφεί. 
Λύση εδώ και τώρα.
Λύση όπως στην Γερμανία. Να αυτό-μηνυθούν αυτοί που χρωστούν, να πληρώσουν το φόρο χωρίς πρόστιμα και προσαυξήσεις. Και αυτό να αρχίσει από αύριο.

Κρήτη

Ηράκλειο

Ηράκλειο: Ματαιώνεται το προσκήνυμα στον Αφέντη Χριστό στον Γιούχτα

αφέντης χριστός γιούχτας

Οι ακραίες καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Κρήτη, προκαλούν την ματαίωση του προσκυνήματος στον Αφέντη Χριστό στον Γιούχτα.

Ο ιερός Ναός του Σωτήρος (Αφέντη) Χριστού της Ενορίας του Αγίου Νικολάου Άνω Αρχανών, που πανηγυρίζει αύριο Παρασκευή 6 Αυγούστου, αποτελεί δημοφιλές προσκήνυμα για εκατοντάδες πιστούς που το επισκέπτονται κάθε χρόνο.

Όμως, όπως δήλωσε στο Ράδιο Κρήτη και στην εκπομπή της Ρένας Σημειαντωνάκη, ο δήμαρχος Αρχανών Αστερουσίων Μανώλης Κοκοσάλης, αποφασίστηκε σε συνεννόηση με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, φέτος να μην επιτραπεί η επίσκεψη πιστών, ακριβώς επειδή, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς, και ενώ βρίσκεται σε ισχύ απαγόρευση κυκλοφορίας σε διάφορες περιοχές της Κρήτης.

"Καταλαβαίνω την απογοήτευση του κόσμου, όμως δε μπορεί να γίνει διαφορετικά. Δε μπορούμε να διακινδυνεύσουμε την πρόκληση φωτιάς, σε μία πολύ ευαίσθητη περιοχή. Εχουμε έρθει σε συνεννόηση και με την Εκκλησία", δήλωσε ο κ. Κοκοσάλης, προσθέτοντας ότι υπάρχει ένας και μοναδικός δρόμος που οδηγεί στο ναό και όλοι αντιλαμβανόμαστε τι μπορεί αυτό να σημαίνει σε περίπτωση εκδήλωσης πυρκαγιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λαγουβάρδος στο Ράδιο Κρήτη: Αύριο η πιο καυτή μέρα για τo νησί

Ηράκλειο: Ένοπλη ληστεία σε φαρμακείο

Κρήτη: 140 οι ασθενείς με covid στα νοσοκομεία του νησιού